Παπαδόπουλος: «Να στηρίξουν οι φίλαθλοι της Τρίπολης την Εθνική Ελπίδων»

09:03 | 11/10/2023

Κάλεσμα Παπαδόπουλου στους φιλάθλους στην Τρίπολη να στηρίξουν την Εθνική Ελπίδων στο παιχνίδι με την Κροατία την Παρασκευή.

Η Εθνική Ελπίδων προετοιμάζεται στην Τρίπολη για τον αγώνα της προκριματικής φάσης του EURO U21 με την Κροατία στο «Θ. Κολοκοτρώνης», την Παρασκευή (13/10, 17:00) και ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε για αυτό το παιχνίδι και για το επόμενο με την Πορτογαλία στο Γκιμαράες (17/10) και ζήτησε τη στήριξη των φιλάθλων για το ματς με τους Κροάτες.

«Κατ΄ αρχάς είμαστε χαρούμενοι που συγκεντρωθήκαμε ξανά και κυρίως για το γεγονός ότι είμαστε σχεδόν τα ίδια πρόσωπα σε σχέση με την προηγούμενη συγκέντρωση -και λέω σχεδόν γιατί υπάρχει βέβαια η απουσία του Χρήστου Τζόλη. Ξεκίνησε λοιπόν η προετοιμασία μας με καλή διάθεση και όρεξη για δουλειά, ώστε να σταθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα απέναντι σε πολύ ισχυρές ομάδες.

Η προσαρμογή μας είναι στο παιχνίδι με την Κροατία, ομάδα με μεγάλες επιτυχίες στις μικρές ηλικιακές κατηγορίες, ωστόσο εστιάζουμε στο να παρουσιάσουμε εμείς το καλό αγωνιστικό μας πρόσωπο. Καλώ τους φιλάθλους της Τρίπολης και των γύρω περιοχών να έρθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθειά μας. Η παρουσία τους θα είναι πολύ σημαντική για τους ποδοσφαιριστές και για όλους στην ομάδα.

Για το παιχνίδι με την Πορτογαλία, έναν επίσης πολύ ισχυρό αντίπαλο, θα μιλήσουμε μετά το ματς με την Κροατία. Διαφορετική ομάδα και διαφορετικές συνθήκες αγώνα, αφού παίζουμε και εκτός έδρας. Τώρα εστιάζουμε στην Κροατία και μόνον εκεί».

Η είσοδος στο παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων με την Κροατία θα είναι δωρεάν.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.