Παπαδόπουλος: "Τεράστια τιμή για μένα να κατέβω υποψήφιος με το ΚΚΕ"

18:50 | 17/02/2023

Ο τερματοφύλακας του Αστέρα, Νίκος Παπαδόπουλος, μίλησε στο Action 24 για την υποψηφιότητα του με το ΚΚΕ, τονίζοντας πως είναι τεράστια τιμή για εκείνον.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα κατέβει υποψήφιος στις εκλογές με το ΚΚΕ και μίλησε στην εκπομπή "Action Τώρα" του Action 24 για την απόφασή του, τονίζοντας πως για εκείνον είναι "τεράστια τιμή".

"Δεν μπορώ να βλέπω νέους ανθρώπους να ζουν μέσα στην ανασφάλεια και που δεν μπορούν να οραματίζονται, δεν μπορώ να βλέπω ο αθλητισμός να υποβαθμίζεται, οπότε έπρεπε κι εγώ να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, να βγω μπροστά ώστε να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο.

Αποτελεί τεράστια τιμή για εμένα που το ΚΚΕ αποφάσισε να κατέβω υποψήφιος στο Νομό Ηλείας μαζί του", είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αντίδραση των συμπαικτών του στο άκουσμα της είδησης ότι θα είναι υποψήφιος με το ΚΚΕ:

"Είναι κάτι πρωτόγνωρο. Τους έκανε μεγάλη εντύπωση, ωστόσο, ειδικότερα στο χώρο του ποδοσφαίρου που έχω επαφή και με άλλα παιδιά και εκτός ομάδας τους έκανε ιδιαίτερα θετική εντύπωση. Από εκεί και πέρα δημιουργούνται ερωτήματα στους συμπαίκτες μου και προσπαθούμε να τα συζητάμε", είπε ο τερματοφύλακας του Αστέρα.


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.