Παπαδόπουλος: «Τίποτα δεν είναι εύκολο αν δεν προσπαθήσεις»

18:15 | 25/02/2018

Ικανοποιημένος μόνο από τη νίκη και τους βαθμούς παρουσιάσθηκε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό ο Νίκος Παπαδοπουλος.

Ο προπονητής του ΟΦΗ εξέφρασε τον προβληματισμό του για την έλλειψη συγκέντρωσης που επεσήμανε στους παίκτες του, αλλά και στον «εγωισμό ορισμένων να σκοράρουν», όπως ανέφερε με νόημα. Παρόλα αυτά εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη, λέγοντας παράλληλα πως πρέπει να διορθωθούν κάποια πράγματα για τη συνέχεια. 

Συγκεκριμένα στις δηλώσεις του ο Νίκος Παπαδόπουλος ανέφερε: «Ήταν μια δύσκολη νίκη, παρότι προσπαθήσαμε πριν το παιχνίδι να επισημάνουμε πως τίποτα δεν είναι εύκολο αν δεν προσπαθήσεις και δεν είσαι συγκεντρωμένος. Η εικόνα μας δεν ήταν τόσο καλή, αλλά είναι δουλειά μου να το διορθώσω αυτό. Παρόλα αυτά είναι σημαντικό το ότι πήραμε ένα τρίποντο που μας κρατά στη δεύτερη θέση. 

Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, παίζοντας επιθετικά, είχαμε όμως κάποια κενά στον άξονα, ενώ και ο εγωισμός ορισμένων να σκοράρουν μας δημιούργησαν πρόβλημα. Ένα μπράβο στους παίκτες για τη νίκη. Αντιμετωπίζουμε ομάδες που τα δίνουν όλα για να πετύχουν το στόχο τους, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι. 

Αυτό που μέτρησε σήμερα ίσως ήταν ότι θεωρήθηκε πως το ματς θα ήταν εύκολο, η πίεση υπάρχει και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Παρόλα αυτά μετρά η νίκη. Ξέραμε καλά ότι ο Πανσερραϊκός παίζει καλά και στην κόντρα, τα είχαμε προσέξει και τα είχαμε δουλέψει όλα αυτά. Πήραμε όμως τρεις σπουδαίους πόντους και αυτό είναι που μετρά. Σημαντικό ότι κερδίσαμε και σε μέτρια ημέρα μας. Τα μικρά λαθάκια θα τα διορθώσουμε, υπάρχει αυτοπεποίθηση στην ομάδα και αυτό είναι σημαντικό». 

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού Απόστολος Χαραλαμπίδης από την πλευρά του, ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, κάτι που όπως είπε δίνει σιγουριά για την παραμονή. Αναλυτικά τόνισε: «Γνωρίζαμε ότι θα παίζαμε με την ποιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή, με καλά αποτελέσματα και μεγάλα σκορ. 

Μας αδικεί το παιχνίδι βάσει εικόνας και ευκαιριών. Ήμασταν πολύ καλοί αλλά δεχθήκαμε δυο αστεία γκολ. Είχαμε ευκαιρίες, ακόμα και κλασσικές. Θα μείνουμε όμως στην εμφάνιση και κοιτάμε το επόμενο ματς, όπου για εμάς ξεκινά ουσιαστικά το πρωτάθλημα, για να μαζέψουμε τους βαθμούς που θέλουμε. Έχουμε καλή ομάδα με ποιότητα και μέλλον και αδικείται στη βαθμολογία. 

Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα λάθη που κάνουμε και με τέτοιες εμφανίσεις είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Εύχομαι στον ΟΦΗ να έχει καλή συνέχεια και να πάει εκεί που ανήκει». 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

Ερωτηθείς για τη μάχη της ανόδου, αλλά και της παραμονής, ο κ. Χαραλαμπίδης απάντησε: «Στην κορυφή θα είναι μέχρι τέλους οι τρεις πρώτοι οι οποίοι έχουν ξεχωρίσει και θα παίξουν ρόλο τα μεταξύ τους παιχνίδια, αλλά θεωρώ ότι ο ΟΦΗ και ο Άρης είναι οι ομάδες που έχουν το πλεονέκτημα.
Στην ουρά είναι πολλές οι ομάδες και θα γίνει μεγάλη μάχη για τις άλλες τέσσερις θέσεις του υποβιβασμού και ελπίζω να μην είμαστε εμείς. Είναι δυσάρεστο που φεύγουν ομάδες από το πρωτάθλημα». 

Από τους παίκτες του ΟΦΗ στη συνέντευξη τύπου βρέθηκε ο Νίκος Βαφέας: «Συγχαρητήρια σε όλους για τη νίκη. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι για να πετύχουμε την άνοδο, αλλά να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο να χαίρεται ο κόσμος. Εγώ νιώθω καλά γιατί ο προπονητής με εμπιστεύεται και μπορώ και τον βοηθάω».

Ενώ από αυτούς του Πανσερραϊκού ο Τάσος Κρητικός: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, ήμασταν ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και αυτό που δείξαμε θα είναι η αρχή για κάτι καλύτερο. Με το χρόνο και τα αποτελέσματα που θα πάρουμε, με την τόνωση της καλής παρουσίας που έχουμε σήμερα θα πάμε καλύτερα. Κάνουμε όμως επιπόλαια λάθη και θα πρέπει να τα διορθώσουμε. Η ομάδα θα σωθεί και δεν θα κινδυνεύσει, εύχομαι στον ΟΦΗ καλή επιτυχία».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.