Παπαματθαιάκης: Τέλος από την Επισκοπή με αιχμές

19:51 | 16/10/2023

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Επισκοπής και με μήνυμά του στα social media άφησε αιχμές.

Αναλυτικά ο έμπειρος τελικός ανέφερε στα social media:

Μου ζητήθηκε το καλοκαίρι από τον Πρόεδρο Κυριο Νικολιδάκη Να αναλάβω την ανασυγκρότηση της ομαδας μετά τον υποβιβασμό από τη superleague 2.

Δέχτηκα με χαρά και Ξεκινήσαμε με πολύ μεγάλες δυσκολίες το χτίσιμο του ρόστερ που ειδικά τις 2 πρώτες εβδομάδες,απαρτιζόταν με παιδιά από τη Κ19 του σωματείου και ελάχιστες μεταγραφές .Καταφέραμε να το ολοκληρώσουμε σιγά σιγά μέχρι αρχές Οκτωβρίου με την έκδοση των τελευταίων δελτίων .

Αυτό το μικρό χρονικό διάστημα των δυο μηνών και κατι ,με πολύ επαγγελματισμό και υπευθυνότητα προσπαθήσαμε να ετοιμάσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα βρίσκεται ψηλά στο πρωτάθλημα με τα οποία προβλήματα υπήρχαν , στη πολύ δύσκολη καθημερινότητα μας.

Μετά από 6 αγωνιστικές η ομάδα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας με μόνο μια ήττα και τρεις βαθμούς από τη κορυφή , χωρίς να έχει φτάσει ακόμα σε υψηλά στάνταρ απόδοσης ,κατι απολύτως φυσιολογικό αν αναλογισθεί κανεις (πόσες μέρες,είμαστε όλοι μαζί ) σαν ομάδα και τι προβλήματα είχαμε καθημερινά να διαχειριστούμε με πολλές υποθέσεις ποδοσφαιριστών.

Προσπάθησα να τα απορροφήσω όλα ,στο μέτρο του δυνατού …αλλά είμαι προπονητής δεν είμαι Μάγος!!

Μετά από σημερινή επαφή με τον Πρόεδρο τον Κύριο Νικολιδάκη υπήρχαν αρκετές διαφωνίες

Όσο αφορά τη λειτουργία της ομάδας και της καθημερινότητας…Προτιμότερο λοιπόν να χωρίσουν οι δρόμοι μας …Δεν θέλω να συμμετέχω σε μια «λογική»..που δεν με βρίσκει σύμφωνο

Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασια ολους …Καλή επιτυχία στην ομάδα ….

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.