Παπαματθαιάκης: «Θα το διεκδικήσουμε, μπορούμε…»

21:57 | 03/03/2019

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης δήλωσε υπερήφανος για τους παίκτες του και τονίζει ότι ο Γιούχτας θα κυνηγήσει μέχρι τέλους τον τίτλο.

Ο έμπειρος προπονητής είπε πως οι παίκτες του υπερέβαλλαν εαυτούς κόντρα στους Πειραιώτες και πρόσθεσε πως από το συγκρότημα του δε λείπει τίποτα στη «μάχη» διεκδίκησης του τίτλου.

Αναλυτικά δήλωσε: «Ήταν εξ’ αρχής ένα πάρα πολύ σπουδαίο, σημαντικό παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που όποιος το κέρδιζε κατά τη δική μου άποψη, θα έπαιρνε πολύ μεγάλο πλεονέκτημα. Απέναντι σε μια ομάδα που έχει χτιστεί μόνο για το πρωτάθλημα, εν αντιθέσει με τη δική μας ομάδα, που αυτό παρουσιάστηκε στην πορεία.

Μόνο περήφανος μπορώ να νιώθω, από αυτό που είδα από τους ποδοσφαιριστές. Νομίζω 90 λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις υπερέβαλλαν εαυτούς, αναγκαστήκαμε να παίζουμε με αριθμητικό μειονέκτημα από πάρα πολύ νωρίς.

Όπως καταλαβαίνετε είναι λογικό σε τέτοια παιχνίδια να προσαρμόζεις τα πλάνα σου όταν σου συμβαίνει κάτι τέτοιο, αλλά μπορώ να πω ότι τα παιδιά από το σημείο εκείνο και μετά το πήγαν άριστα.

Δεν κινδυνεύσαμε σχεδόν ποτέ, είμαι σίγουρος ότι η πρώτη φάση του αντιπάλου είναι το γκολ που δεχόμαστε σε μια ολιγωρία που αν δεν υπήρχε ήμουν πεπεισμένος και εγώ και οι ποδοσφαιριστές μου ότι αυτό  το παιχνίδι θα το πάρουμε έστω και με δέκα παίκτες.

Δεν είναι δική μου δουλειά να κρίνω αν τα σφυρίγματα είναι σωστά ή λάθος, δεν το έχω κάνει και δε μου αρέσει να τοποθετούμαι. Το μόνο που θα πω με σιγουριά, είναι ότι θα είμαστε μέχρι το τέλος "παρών". Θα το διεκδικήσουμε, μπορούμε, το δείχνουμε, είμαστε έτοιμοι για να το κάνουμε.

Ό,τι πρόγραμμα και να έχουμε, έχουμε όλες τις προϋποθέσεις σαν ομάδα, δε μας λείπει τίποτα, να το διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος και να είστε σίγουροι θα το κάνουμε.

Να ευχηθώ στον Εθνικό τα καλύτερα, νομίζω ότι εκτός από ένα ποδοσφαιρικό αγώνα δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, αλλά έγινε πραγματικά ένα ντέρμπι και είναι αυτό που κρατάω και με ευχαριστεί πολύ το γεγονός ότι τα παιδιά ήταν εκεί, "παρών"».

 

 

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.