Παπαναγής: «Σημαντικό για μας η βελτίωση»

19:10 | 24/01/2020

Τι είπε ενόψει Ξάνθης ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Σίμου.

Ο Περικλής Παπαπαναγής με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΟΦΗ αναφέρθηκε στον αγώνα της Κυριακής (26/01) με τους ακρίτες… και όχι μόνο.

Τόνισε πως το ματς που έρχεται είναι δύσκολο, ωστόσο ο Όμιλος θέλει συνεχώς να βελτιώνεται και μέσα από καλή εμφάνιση να παίρνει ό,τι του αξίζει. Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με την Ξάνθη είπε: «Έχουμε μπει στις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος και όλα τα ματς έχουν σημασία. Το γεγονός ότι η Ξάνθη βρίσκεται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, αυξάνει το βαθμό δυσκολίας. Για εμάς είναι ένα ακόμα παιχνίδι και άλλο ένα βήμα προς το τέλος της περιόδου. Σημαντικό σε όλα τα παιχνίδια είναι η βελτίωση της απόδοσης μας και μέσω του ποδοσφαίρου να κατακτήσουμε ό,τι μας αξίζει».

Σε ό,τι αφορά στην αναμέτρηση που προηγήθηκε με τον Ολυμπιακό, υποστήριξε: «Με τον Ολυμπιακό ήμασταν άκρως ανταγωνιστικοί και κάποιος που δεν γνώριζε τη βαθμολογική διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες, έβλεπε δυο αντιπάλους χωρίς μεγάλες διαφορές. Το γεγονός ότι ηττηθήκαμε έγκειται σε κάποιες λεπτομέρειες. Αυτό συνιστά μια πρόκληση για εμάς, ώστε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω.

Εκεί εστιάζουμε. Παρά το ότι δεν δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, λόγω και του μεγέθους του αντιπάλου, η απόδοσή μας μπορεί να χαρακτηριστεί «μεστή». Για εμάς ήταν ένα πολύ καλό τεστ για να συνειδητοποιήσουμε ότι η ομάδα μας είναι πολύ καλή και έχει δυνατότητες. Για ένα ακόμη παιχνίδι συνειδητοποιήσαμε ότι αξίζουμε και μπορούμε να πάρουμε κάτι καλύτερο από αυτό που έχουμε ήδη πάρει».

Αναφερόμενος γενικότερα στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας του Ηρακλείου, τόνισε: «Σε όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως αντιπάλου, θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ο βασικός μας στόχος είναι να ελέγχουμε το παιχνίδι σε κάθε σημείο, κάτι που μεγιστοποιεί τις πιθανότητες να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και τη νίκη.

Η αισιοδοξία που έχουμε ως ομάδα πηγάζει από την εμπιστοσύνη που έχουμε στο γκρουπ των ποδοσφαιριστών που διαθέτουμε. Οι εμφανίσεις στα τελευταία ματς, μας κάνουν να αισιοδοξούμε περισσότερο, υπό την έννοια ότι η ομάδα έχει συνειδητοποιήσει ότι τελειώνουν τα παιχνίδια, οπότε δεν έχουμε περιθώρια ολιγωρίας».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.