Παπάζογλου: «Χαίρομαι που πήγαν όλα καλά»

16:34 | 23/07/2018

Ικανοποιημένος για την έκβαση της μετεγγραφής του στον ΟΦΗ δήλωσε στην ιστοσελίδα της κρητικής ΠΑΕ ο Τάσος Παπάζογλου.

Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της ένταξής του στον Όμιλο και με το που πάτησε το πόδι του στο Καρπενήσι, ο Τάσος Παπάζογλου μίλησε στο ofi1925.gr για το νέο σταθμό στην καριέρα του.

«Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη. Μιλάμε εδώ και ένα μήνα και χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος, που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα», τονίζει αρχικά και συνεχίζει:

 «Η ομάδα έχει καλό υλικό, καλή βάση από πέρσι, έχει Έλληνες παίκτες που ξέρουν την κατηγορία. Έχει ένα αξιόλογο προπονητή, που έβγαλε την ομάδα από τα δύσκολα και γενικά έχει όλες τις προϋποθέσεις, για να κάνει μια πολύ καλή σεζόν».

Για τους λόγους που επέλεξε να έρθει στον ΟΦΗ, ο Παπάζογλου λέει: «Έχω πολύ καλή εικόνα για την ομάδα, για αυτό και επέλεξα να έρθω εδώ. Η θέση του ΟΦΗ είναι στην Σούπερ Λίγκ και να πρωταγωνιστεί».

Παράλληλα αποκαλύπτει πως: «Όλο αυτόν τον καιρό, αρκετοί φίλοι μου από το Ηράκλειο, μου έλεγαν να έρθω στον ΟΦΗ. Ένας από αυτούς είναι ο Δημήτρης Καμπριάνης, φίλος του ΟΦΗ, στον οποίο θέλω να κάνω αν μου επιτρέπετε ειδική αναφορά, γιατί ήταν ένας από αυτούς που σε καθημερινή βάση με πίεζε με την καλή έννοια , να έρθω στην ομάδα».

Τέλος το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο του ΟΦΗ: «Ξέρω την αγάπη του για την ομάδα και το πόσο θέλει να την ξαναδεί ψηλά. Θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.