Παράδειγμα ο Ανθεστίων…

SMS
07:40 | 07/06/2018

Ο Γιούχτας κέρδισε τις εντυπώσεις στη φετινή Α1 ΕΠΣΗ με την άνετη κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο αν ακόμη μία ομάδα κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη, αυτή είναι ο Ανθεστίων.

Ο σύλλογος του Θραψανού έχει «καπαρώσει» την 4η θέση της γενικής κατάταξης, επίτευγμα που στις αρχές της σεζόν έμοιαζε ακατόρθωτο για τους περισσότερους. Ιδιαίτερα, μάλιστα, μετά το πολύ άσχημο ξεκίνημα, οι «κιτρινόμαυροι» θεωρήθηκαν… ξεγραμμένοι και στα πρώτα… φαβορί για υποβιβασμό.

Όπως αποδείχθηκε, ωστόσο, στον Ανθεστίωνα γνωρίζουν τι εστί πλάνο. Με αργά και σταθερά βήματα όχι μόνο έχουν φτάσει στην πρώτη κατηγορία του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου, αλλά έχουν δημιουργήσει ένα σύνολο, που πρέπει ν’ αποτελέσει παράδειγμα για όλους.

Έδωσαν… ψήφο εμπιστοσύνης στον Λεωνίδα Τιτομιχελάκη, ο οποίος παρήγαγε σημαντικό έργο και προχώρησαν το σχέδιο τους με συγκεκριμένη φιλοσοφία. Χωρίς αλόγιστες σπατάλες χρημάτων, με ταυτότητα θραψανιώτικη και πολλή δουλειά. Και τα αποτελέσματα τους δικαιώνουν. Και αποφεύγοντας τα μεγάλα λόγια έχουν ανέβει επίπεδο, με το σωματείο ν’ αποτελεί πλέον ένα… ιδανικό προορισμό για έναν ερασιτέχνη παίκτη, που θέλει να ευχαριστηθεί το ποδόσφαιρο. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.