«Παράδοση-παραλαβή» στον Πόρο

22:20 | 30/10/2019

Αλλαγή… σκυτάλης σήμερα στους νεοφώτιστους.

Πριν την έναρξη της προπόνησης ο Γιάννης Κοντάκης διαδέχτηκε και επίσημα το δίδυμο των Τιτομιχελάκη-Αποστολάκης, που τόνισαν στο νέο τεχνικό ότι θα είναι δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί.

Στις πρώτες του δηλώσεις, τώρα, ο Κοντάκης, που θα κάνει ντεμπούτο κόντρα στον Πανακρωτηριακό, επεσήμανε στους παίκτες του: «Δεν έχει κανένας να αποδείξει τίποτα στον άλλο, μόνο στους ίδιους μας τους εαυτούς.

Η ομάδα πρέπει και μπορεί ν' ανακάμψει. Όλοι είμαστε ίσοι μεταξύ μας, κανένας δεν είναι ανώτερος από το διπλανό του. Όλοι έχουμε κοινό στόχο, όραμα, πρέπει να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του προέδρου και του Δ.Σ. της ομάδας, κάνοντας την αρχή από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανακρωτηριακό στα Χανιά.

Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι, να μην ασχολούμαστε με φήμες και διαδόσεις οι οποίες έχουν ως μόνο στόχο τον αποπροσανατολισμό μας. Σας εγγυώμαι και το πιστεύω και θέλω να το πιστέψετε κι εσείς ότι σίγουρα από εδώ και στο εξής ο Πόρος δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος.

Δεν θα αδικήσω κανένα ποδοσφαιριστή, δεν μπαίνω σε ίντριγκες και φασαρίες. Πριν κρίνεις τον άλλο και πριν του κουνήσεις το δάκτυλο πρέπει να μπορείς ν' αντικρίζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να μην ντρέπεσαι γι' αυτόν».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.