Παραμένει στον ΟΦΗ ο Αλέξανδρος Πετράκης

Mπασκετ

Και του χρόνου στα ''ασπρόμαυρα'' ο Αλέξανδρος Πετράκης

Ο σχεδιασμός του ΟΦΗ ενόψει της νέας χρονιάς, που θα τον βρει στη Β' Εθνική, έχει ξεκινήσει σε εντονότερους ρυθμούς τις τελευταίες ημέρες. Στις αρχές Ιουλίου ανακοινώθηκαν τα μέλη της Επιτροπής μπάσκετ ενώ στη συνέχεια μπήκε σε εφαρμογή το χτίσιμο της νέας ομάδας. Αρκετές είναι οι συζητήσεις που έχουν γίνει το προηγούμενο διάστημα, αρχικά με τους παίκτες από το ''ρόστερ της ανόδου''. 

Στην κρητική ομάδα βρίσκονται σε εγρήγορση όχι μόνο αγωνιστικά αλλά όσον αφορά και την εμπορική ''ανάπτυξη'' του μπασκετικού τμήματος. Με αργά και σταθερά βήματα, οι άνθρωποι του συλλόγου με ''όπλο'' το brand του συλλόγου και τα ''Δύο Αοράκια'' προσπαθούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις όχι απλά για την παραμονή στην Β' Εθνική. Παρ ότι ο στόχος ακόμα δεν έχει οριοθετηθεί άπαντες βρίσκονται σε εγρήγορση.

Δεδομένη θεωρείται η πρόθεση της διοίκησης να διατηρήσουν τον βασικό κορμό της ομάδας, ο οποίος θα αποτελείται από 5-6 αθλητές, όπως επίσης δεν αμφισβητείται και η παραμονή του Βασίλη Ράλλη στην τεχνική ηγεσία. 

Η αρχή των ανανεώσεων έγινε με τον Αλέξανδρο Πετράκη, ο οποίος συμφώνησε να παραμείνει για ακόμα μια χρονιά στον ΟΦΗ έπειτα από την εξαιρετική χρονιά του στη Γ' Εθνική. Ο 32χρονος πλέι μέικερ παρά το γεγονός ότι είχε καλές - οικονομικά - προτάσεις από ομάδες της Γ' και της Β' Εθνικής τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας και έτσι ένα σημαντικό ''γρανάζι'' της περσινής πορείας θα διατηρηθεί στη μηχανή του ΟΦΗ. Μάλιστα, δεν αποκλείεται το αμέσως επόμενο διάστημα να υπάρξουν οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του ΟΦΗ στη Β' Εθνική

Αρχίζει ο σχεδιασμός του «νέου» ΟΦΗ!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.