Παράσχος για ΟΦΗ: «Τους Κρητικούς τους βγάζω το καπέλο, δεν το έχω νιώσει πουθενά αυτό»

13:30 | 07/03/2022

Τι είπε για την κρητική ομάδα σε συνέντευξη του ο Μακεδόνας τεχνικός

Σε μια μεγάλη συνέντευξη του στο gazzetta.gr, ο Γιώργος Παράσχος μίλησε για τα προπονητικά του χρόνια ενώ αναφέρθηκε και στην θητεία του στον ΟΦΗ. Έβγαλε το καπέλο στους οπαδούς, ενώ αναφέρθηκε και στην πρώτη φορά που ανέλαβε την κρητική ομάδα και τον τρόπο που έφυγε.

Διαβάστε απόσπασμα από την συνέντευξη:

Για τον ΟΦΗ τί έχετε να μας πείτε;

«Τους Κρητικούς τους βγάζω το καπέλο. Στον ΟΦΗ δούλεψα μετά τον ΠΑΟΚ. Σωθήκαμε εκείνη τη χρονιά, νικήσαμε και 4-1 τον Παναθηναϊκό. Τότε μου έβγαλαν και το τραγούδι (σ. εννοεί το "Παράσχο θ' αφήσω μουστάκι..."). Τότε είχα κλείσει για να μείνω και την επόμενη σεζόν, αλλά πιστεύω ότι κάτι μεσολάβησε μετά από εκείνο το παιχνίδι και δεν μπόρεσα να συνεχίσω. Αυτό που εκτιμώ είναι ο σεβασμός που έχει αυτή η ομάδα στο πρόσωπό μου. Σε όσες ομάδες κι αν πέρασα μετά και χρειάστηκε να αντιμετωπίσω τον ΟΦΗ, είτε νίκησα είτε έχασα, θυμάμαι το χειροκρότημα του κόσμου. Αυτό δεν το έχω νιώσει πουθενά. Το ίδιο έγινε και τελευταία, όταν ήμουν στον Ατρόμητο. Ξαναπήγα στον ΟΦΗ όταν έφυγα από την Ξάνθη, μου την είχαν πέσει όλοι να επιστρέψω, για να βγούμε στην Α' Εθνική. Ήταν το διάστημα που θα διεξάγονταν τα play offs. Μέχρι και οι οργανωμένοι με έπαιρναν τηλέφωνο και μου έλεγαν "σε παρακαλούμε κόουτς, έλα να ανεβάσεις την ομάδα". Αν θυμάστε μας είχαν σφάξει στο ματς με τον Πανσερραϊκό, ήταν ένας επόπτης από τα Γιάννενα που μας ακύρωσε γκολ. Δεν βγήκε εκείνη η ομάδα που ήταν τόσο καλή».

Τί εξήγηση σάς έδωσαν όταν σας είπαν να φύγετε από τον ΟΦΗ την πρώτη φορά, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού;

«Ο Βατσινάς δεν ήταν τότε; Τι να μου πει; Κατέβασε το κεφάλι. Του λέω: "Καλά ρε πρόεδρε, κάναμε μια συμφωνία. Τι έγινε ξαφνικά;". Δεν ήξερε τί να πει. Και του ξαναλέω: "Εντάξει πρόεδρε, άστο. Μην πάθεις και τίποτα. Φεύγω».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.