Παράσχος στο Capitano.gr: «Φανταστικός ο Τσιλιανίδης, θα βοηθήσει πολύ»

14:27 | 18/06/2019

Ο Γιώργος Παράσχος συνεργάστηκε πέρυσι με τον Κοσμά Τσιλιανίδη και μιλά στο Capitano.gr για τον 25χρονο που αναμένεται να αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ.

Ένας από τους προπονητές που γνωρίζει τον Κοσμά Τσιλιανίδη, αφού συνεργάστηκε μαζί του την περσινή σεζόν στον Αστέρα Τρίπολης, είναι ο Γιώργος Παράσχος. Ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο Ηράκλειο από την θητεία του με τον ΟΦΗ, μίλησε στο Capitano.gr για την επικείμενη μεταγραφή του Ομίλου και έπλεξε το εγκώμιο του 25χρονου μεσοεπιθετικού.

«Ο Κοσμάς είναι πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής και καλύπτει όλες τις θέσεις της επίθεσης. Παίζει και πίσω από τον φορ. Πιστεύω ότι ο ΟΦΗ έκανε διάνα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Παράσχος και πρόσθεσε:

«Είναι μία πολύ καλή μεταγραφή για τον ΟΦΗ. Του αρέσει να δουλεύει και να εξελίσσεται, είναι φανταστικός επαγγελματίας. Πιστεύω ότι θα ταιριάξει. Έχει όρεξη για δουλειά και δεν σταματά να μαθαίνει».

Όντας έμπειρος προπονητής με πολλά χρόνια θητείας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Γιώργος Παράσχος είναι ο πλέον έμπειρος για να συμβουλεύει έναν ποδοσφαιριστή. «Κόβει» το μάτι του, που λέμε στην καθομιλουμένη. Για τον Κοσμά Τσιλιανίδη είχε να πει λίγα, αλλά βασικά πράγματα: «Το μόνο που χρειάζεται είναι να γίνει πιο ομαδικός. Αν δουλέψει σε αυτό θα είναι σούπερ! Τον ΟΦΗ πάντως θα τον βοηθήσει πολύ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έρχεται ο Τσιλιανίδης για τον ΟΦΗ

Όταν ο Τσιλιανίδης «πλήγωσε» τον ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.