Παράταση… αγωνίας για Ποτουρίδη-Στρέζο

18:50 | 05/06/2018

Οι περιπτώσεις της ανανέωσης του Γιάννη Ποτουρίδη και της επέκτασης συμβολαίου του Γιώργου Στρέζου, θα πάρουν παράταση ολίγων ημερών, με τις απαντήσεις τους στις προτάσεις που τους έχουν γίνει από τον ΟΦΗ να αναμένεται εντός τον ημερών και όχι άμεσα.

Πρόκειται βέβαια για δυο ξεχωριστές υποθέσεις, καθώς ο Στρέζος έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την κρητική ομάδα, σε αντίθεση με τον Ποτουρίδη, του οποίου λήγει στο τέλος του μήνα. Οι διοικούντες όμως θέλουν να κλείσουν ταυτόχρονα τις δύο υποθέσεις και για το λόγο αυτό είχαν συναντήσεις με τον ατζέντη των παικτών Θεόφιλο Κασασαββίδη. 

Όπως τόνισε στο Capitano.gr ο κ. Καρασαββίδης, εκ μέρους των παικτών υπάρχει θέληση για να συνεχίσουν να αγωνίζονται στον ΟΦΗ, αρκεί να πάρουν κάποιες συγκεκριμένες εγγυήσεις που ζήτησαν. Αυτό ήταν και το θέμα της νέας συζήτησης που είχε με τους διοικούντες τον Όμιλο και συγκεκριμένα τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Αλετρά ο εκπρόσωπος των παικτών, την Τρίτη (5/6) το πρωί, προτού αναχωρήσει από το Ηράκλειο. 

Οριστική εξέλιξη στην υπόθεση, είτε θετική, είτε αρνητική δεν υπήρξε, καθώς θα γίνει μεταξύ των παικτών και του κ. Καρασαββίδη μια ακόμα συνάντηση, προκειμένου να συζητηθούν να νέα δεδομένα και να παρθεί η τελική απόφαση. Το πότε χρονικά θα γίνει αυτό είναι προσώρας άγνωστο, δεν πρόκειται όμως να ξεπεράσει την εβδομάδα που διανύουμε.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.