Παράταση αγωνίας για Τζόκοβιτς

08:25 | 11/01/2022

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αυστραλία η απόφαση για την απέλαση ή παραμονή του Νόβακ Τζόκοβιτς στην χώρα θα καθυστερήσει τουλάχιστον μία ημέρα, αφού ο Υπουργός Μετανέστευσης, Άλεξ Χοκ, θέλει να εξετάσει όλα τα έγγραφα.

Η υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς αναμένεται να έχει αρκετά ακόμα επεισόδια. Αυτό φαίνεται να ισχύει μετά την νέα είδηση που ήρθε από την Αυστραλία, σύμφωνα με την οποία η απόφαση για την απέλαση ή παραμονή του Σέρβου στην Αυστραλία θα καθυστερήσει, αφού δεν θα βγει σήμερα (11/1) που ήταν το αρχικό πλάνο.

Ο Υπουργός Μετανάστευσης της Αυστραλίας, Άλεξ Χοκ, θέλει να εξετάσει διεξοδικά την υπόθεση, με αποτέλεσμα να μην προβλέπεται να εκδώσει σήμερα την απόφαση. Την ίδια στιγμή, ένα δεδομένο έχει προκύψει μετά την διαρροή του εγγράφου που δείχνει ότι ο Τζόκοβιτς ανέφερε λανθασμένα στην αίτησή του ότι δεν είχε ταξιδέψει για 14 ημέρες πριν πάει στην Αυστραλία, κάτι που δεν ισχύει.

Όλα αυτά με 6 ημέρες να απομένουν για την έναρξη του Australian Open και ενώ ο Τζόκοβιτς έχει ξεκινήσει ήδη προπονήσεις θέλοντας να είναι έτοιμος για την περίπτωση που του επιτραπεί τελικά η παραμονή στην χώρα και - κατ' επέκταση - η συμμετοχή στο τουρνουά.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.