Παράταση με το... βλέμμα στην επόμενη μέρα

22:09 | 11/07/2018

Ένα μήνα παράταση πήρε η υπάρχουσα διοίκηση του Ηροδότου, κερδίζοντας ουσιαστικά χρόνο, ώστε να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα τη νέα… τάξη πραγμάτων. Επιχειρηματίες από το εξωτερικό έχουν δείξει ενδιαφέρον.

Πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα η τακτική Γενική Συνέλευση του Ηροδότου στο Πολύκεντρο της Ν. Αλικαρνασσού. Κατά τη διάρκεια της αποφασίστηκε ομόφωνα να πάρει παράταση ενός μηνός το τωρινό Δ.Σ. ,σύμφωνα με το καταστατικό 31/07, δηλαδή έως 30/08.

Συστάθηκε, παράλληλα, μία πενταμελής επιτροπή αποτελούμενη από τους: Στρατάκη Ελευθερία, Κωνσταντινίδη Ιωάννη, Κολετζάκη Εμμανουήλ, Τσουλφά Αλέξανδρο και Θωμά Δημήτρη. Η ομάδα αυτή θα… τρέξει ουσιαστικά όλα τα τρέχοντα ζητήματα του ιστορικού σωματείου (σύσταση ΠΑΕ κτλ).

Μ’ αυτή την εξέλιξη, βέβαια, ο Ηρόδοτος… κερδίζει χρόνο αναφορικά με την προετοιμασία και την οργάνωσή του για την ερχόμενη σεζόν στη Football League. Υπάρχει, δηλαδή, ενδιαφέρον από το εξωτερικό, με τις επαφές να εντατικοποιούνται άμεσα, προκειμένου να φανεί αν η ομάδα… αλλάξει χέρια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως διερευνητικές συζητήσεις έχουν γίνει τόσο με μια ιταλική εταιρεία, όσο και μ’ έναν επιχειρηματία πιθανότατα από την Αίγυπτο, με Ελληνίδα σύζυγο. Μέχρι τα τέλη του μήνα, βέβαια, θα έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με τον κ. Σωκιανό, ώστε να ξεκαθαρίσει αν επιτευχθεί συμφωνία.

Από’ κει και πέρα, πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ηροδότου θα γίνει, όπως όλα δείχνουν, ο επιχειρηματίας, Νίκος Παναγιωτάκης.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει: «Από την σημερινή τακτική Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο πολύκεντρο νεολαίας Νέας Αλικαρνασσού, αποφασίστηκε ομόφωνα η παράταση της υπάρχουσας Διοίκησης κατά ένα μήνα από την λήξη της σύμφωνα με το καταστατικό 31/07, δηλαδή έως 30/08.

Η λήψη απόφασης περί συστάσεως ΠΑΕ, όπως αναφέρεται κατά το άρθρο 64 Ν.2725/99, καθώς και η εκλογή 5 μέλους επιτροπής, η οποία ως ιδρυτικά μέλη θα προβούν με τις ανάλογες εξουσιοδοτήσεις που έλαβαν από την γενική συνέλευση στην σύσταση και όλες τις διαδικασίες που έχουν να κάνουν με την σύσταση της ΠΑΕ. Η 5 μελής επιτροπή απαρτίζεται από τους: Στρατάκη Ελευθερία, Κωνσταντινίδης Ιωάννης, Κολετζάκης Εμμανουήλ, Τσουλφάς Αλέξανδρος, Θωμάς Δημήτρης». 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.