Παρελθόν ο Τιτομιχελάκης από τον Ανθεστίων

11:27 | 14/06/2018

Το διαζύγιο ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας ενώ τοποθετήθηκε δημόσια και ο έμπειρος προπονητής

Στην ανακοίνωση του Α.Ο Ανθεστίων, αναφέρεται ότι η... φυγή του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη από τον σύλλογο έχει να κάνει με προσωπική απόφαση του προπονητή. Διαβάστε αναλυτικά την επίσημη τοποθέτηση της ομάδας και του έμπειρου κόουτς.

Ανακοίνωση Ανθεστίων:

"Η διοίκηση του Α.Ο. Ανθεστίων ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας με τον προπονητή, Λεωνίδα Τιτομιχελάκη, μετά από δική του προσωπική απόφαση. Μια καταπληκτική τριετή κοινή πορεία εφτασε στο φινάλε, ενω σημαδεύτηκε απο πολύ σημαντικές επιτυχίες για το σωματείο μας. Η σκληρή δουλειά προπονητή και ποδοσφαιριστών οδήγησε στην καταξίωση, μέσα απο συγκεκριμένη φιλοσοφία και βασικές αρχές. Λεωνίδα σε ευχαριστούμε από καρδιάς για την προσφορά σου και ευχόμαστε ότι καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας σου".

Δηλωση Λεωνίδα Τιτομιχελακη:

"Αποχωρώντας από την ομάδα του Ανθεστίωνα, μετά από 3 χρόνια ως προπονητής της, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω, τον πρόεδρο κ. Γιαννάκακη Κων/νο, τη διοίκηση για τη συνέπεια, την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη που με περιέβαλαν. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους συνεργάτες και τους παίκτες μου που όλα αυτά τα χρόνια συνεργάστηκα , που ήταν πέρα από καλοί ποδοσφαιριστές, καταπληκτικά παιδιά, επαγγελματίες στη νοοτροπία αν και ερασιτέχνες στη καθημερινότητα. Τέλος τους φιλάθλους και το ιδιαίτερο χωριό του Θραψανού, που θα είναι πάντα στην καρδιά μου.Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσετε να παράγετε πολιτισμό, αθλητισμό, παιδεία και όπως πάντα να χαίρεστε το παιχνίδι.Σας ευχαριστώ όλους θερμά"

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.