Παρουσίασε Ελευθερόπουλο ο Πανσερραϊκός

11:00 | 19/07/2022

Τον προπονητή που θα τον καθοδηγήσει τη νέα χρονιά στη Super League 2, τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, με συνεργάτη τον Στέλιο Βενετίδη, παρουσίασε ο Πανσερραϊκός.

Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε για τα «λιοντάρια» ότι είναι… «μια ομάδα, που πάντα το είχα στο μυαλό μου, ότι θα ήθελα να προπονήσω και ήρθα την καταλληλότερη στιγμή. Ήθελα να δουλέψω εδώ γιατί είναι μια ομάδα, που έχει ιστορία και φανέλα και μια πόλη, που είναι δίπλα στην ομάδα, οι Σέρρες είναι «ποδοσφαιρούπολη» και νομίζω ότι δίνει όλα τα εχέγγυα σε έναν προπονητή, για να έχει φιλοδοξίες. Το κατάλληλο timing που ανέφερα, έχει να κάνει το ότι υπάρχει μια πολύ σταθερή διοίκηση, σοβαρή που είναι η εξαίρεση στην κατηγορία και με κέρδισε. Η διοίκηση αυτή έχει φτιάξει τις συνθήκες για ένα υπέροχο αθλητικό κέντρο, οπότε ο συνδυασμός αυτών των πραγμάτων με κάνει πάρα πολύ χαρούμενο, που βρίσκομαι εδώ. Αυτά σχετικά με το σκέλος της επιλογής μου για τον Πανσερραϊκό και το πόσο χαρούμενο με κάνει αυτό».

Στόχος του Πανσερραϊκού, θα είναι να πρωταγωνιστήσει σύμφωνα με τον Ελευθερόπουλο… «Μια ομάδα σαν τον Πανσερραϊκό, το να τερματίζει στην μέση της βαθμολογίας, δεν είναι επιτυχία, πολλώ δε μάλλον, αυτό που έγινε την περσινή σεζόν, που και μεγάλους παίκτες είχε, αφού για το ρόστερ εκείνο, επ’ ουδενί, δεν άξιζε στην διοίκηση να καρδιοχτυπά. Οπότε το μέλημα μας, κι αυτό πρέπει να το καταλάβουνε όλοι, γιατί εγώ το έχω καταλάβει από την πρώτη στιγμή, ότι πρέπει να φανούμε αντάξιοι του μεγέθους της ομάδας. Αυτό σημαίνει ότι ο Πανσερραϊκός θα πρέπει κάθε χρόνο να τερματίζει ψηλά. Για πρωτάθλημα, σαφέστατα δεν μπορείς να μιλήσεις μέσα Ιουλίου, γιατί είναι ένας μαραθώνιος, πάρα πολύ δύσκολος, δεν ξέρεις πότε θα ξεκινήσει, συνήθως δεν ξεκινάει ποτέ στην ώρα του και ποσά παιχνίδια θα έχεις μεσοβδόμαδα, υπάρχουν ακόμη κάποιες ομάδες που θα έχουν υψηλούς στόχους, αλλά αυτό που σίγουρα πρέπει να φροντίσουμε όλοι είναι να είμαστε αντάξιοι του μεγέθους του Πανσερραϊκού, άρα θα πρέπει να πρωταγωνιστήσουμε».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.