Παρουσίαση και… αποκαλυπτήρια

11:06 | 08/08/2018

Η… σουπερλιγκάτος ΟΦΗ παρουσιάζεται σήμερα, ενώ στα αγωνιστικά συνεχίζει τη δουλειά για τα «αποκαλυπτήρια» του Σαββάτου (11/08).

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η αποψινή επίσημη παρουσίαση της ομάδας του Ηρακλείου. Το ραντεβού έχει δοθεί στις 20.30 στην αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου «Nana Beach Hotel» στην Χερσόνησο.

Στις τάξεις των «ασπρόμαυρων»… πνέει πλέον άλλος άνεμος και ο ΟΦΗ της Σούπερ Λιγκ «συστήνεται» σε μια εκδήλωση, η οποία περιλαμβάνει, επίσης, την παρουσίαση της νέας φανέλας και των χορηγών.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία συνεχίζεται για το σύνολο του Νίκου Παπαδόπουλου. Στο προσκήνιο έχει περάσει το φιλικό του Σαββάτου (11/08) κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, που θ’ αποτελέσει και τα «αποκαλυπτήρια» των «ασπρόμαυρων», καθώς είναι το πρώτο «τεστ» μπροστά στον κόσμο τους.

Στις επόμενες προπονήσεις θα ξεκαθαρίσει ποιοι εκ των Κομεσίδη, Κοιλιάρα, Πλατέλλα, Δερμιτζάκη και Πλευράκη, που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών, θα τεθούν στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού για την αναμέτρηση απέναντι στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.