Παρουσιαστής της ΕΡΤ για το VAR «θα καυ@@@@@ζετε μια βδομάδα»

10:48 | 24/01/2020

Ένα φοβερό στιγμιότυπο

Στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, και πάνω στην κουβέντα με τον Αντώνη Πανούτσο για το VAR και για το γεγονός ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει προμηθευτεί εκείνο χωρίς τη γραμμή του οφσάιντ, ο ένας εκ των δύο παρουσιαστών, Δημήτρης Κοτταρίδης, σχολίασε «επιλέξαμε αυτό που δεν βρίσκει τίποτα και θα καυ@@@@@ζετε για μία εβδομάδα».

Στο στούντιο, καλεσμένος των Γιάννη Πιτταρά και Δημήτρη Κοτταρίδη ήταν ο Αντώνης Πανούτσος, για να σχολιάσει τη 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Πάνω στην κουβέντα, λοιπόν και ενώ η συζήτηση είχε πάει στο VAR, ο καλεσμένος δημοσιογράφος εξηγούσε ποιο μοντέλο αγοράσαμε. Θυμίζουμε, το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει προμηθευτεί -για κάποιον, ανεξήγητο λόγο- εκείνο χωρίς τη γραμμή του οφσάιντ.

Τότε, ο Κοτταρίδης είπε με χαρακτηριστική άνεση και σαν να μην είναι στον «αέρα»: «Έχουμε ένα που έχει τη γραμμή για να βρίσκεις το οφσάιντ και ένα άλλο που δεν θα βρίσκει τίποτα και θα καυ@@@@@ζετε μία βδομάδα. Επιλέξαμε αυτό, το δεύτερο».

Για να του απαντήσει ο Πανούτσος: «Μιλάς τη γλώσσα του ποδοσφαίρου αυτήν τη στιγμή». Εν τω μεταξύ, το βλέμμα, γεμάτο απορία, του Πιτταρά στον συνάδελφό του είναι όλα τα λεφτά...

πηγή: gazzetta.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.