Παρουσιάζονται ο Κουρμπανάς και οι μεταγραφές

14:57 | 21/07/2020

Ο Ηρόδοτος θέλει να παρουσιάσει με κάθε επισημότητα την ομάδα της νέας σεζόν.

Ο Ηρόδοτος μπαίνει σε τροχιά νέας χρονιάς συνεχίζοντας τις μεταγραφικές κινήσεις για την επόμενη σεζόν θέλοντας να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο σε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως θα είναι το νέο.

Όπως πρώτο αποκάλυψε το Capitano.gr, ο Νίκος Κουρμπανάς θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας της Ν.Αλικαρνασσού και αρχές Αυγούστου θα πιάσει δουλειά, αφού τότε θα αρχίσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Θυμίζουμε ότι ο σύλλογος ανακοίνωσε τα φιλικά, τα οποία αρχίζουν στις 12 Αυγούστου, με τον Γιούχτα να είναι ο πρώτος αντίπαλος.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις αρχές του επόμενου μήνα θα γίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, συνέντευξη Τύπου στην οποία θα παρουσιαστεί τόσο ο Κουρμπανάς όσο και τα νέα αποκτήματα. Εκεί ο έμπειρος προπονητής θα αναφερθεί στη νέα σελίδα της καριέρας του και στους στόχους για τη νέα περίοδο.

Οι επικεφαλής του Ηροδότου έχουν ανεβάσει τον πήχη για τη νέα σεζόν και αυτό φαίνεται τόσο από τις επιλογές στο μεταγραφικό κομμάτι όσο και από την επιλογή του Κουρμπανά για την τεχνική ηγεσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επέστρεψε ο Χαρίτος στον Ηρόδοτο

Τα φιλικά προετοιμασίας του Ηροδότου

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.