Πάρτι χωρίς τελειωμό…

SMS
22:27 | 05/05/2018

Ο Αλέξανδρος Δραγάτης έχει σφυρίξει εδώ και ώρα τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Απόλλωνα Λάρισας, όμως σε κανέναν από τη Θύρα 4 δεν κάνει καρδιά να φύγει…

Η λήξη της αναμέτρησης σήμανε την έναρξη μιας νέας, επιπλέον γιορτής, με συνθήματα, χειροκροτήματα και επιδοκιμασίες προς τους παίκτες και τον προπονητή. Ένα ατελείωτο πάρτι που δεν έκανε καρδιά σε κανέναν από τους συμμετέχοντες να αποχωρήσει. 

Για περισσότερο από 45 λεπτά μετά τη λήξη της αναμέτρησης οι θαμώνες της Θύρας 4 παρέμεναν στις θέσεις τους γιορτάζοντας τη χαρά της ομάδας τους και όταν κάποια στιγμή έφυγαν από εκεί, απλά μετέφεραν το πάρτι έξω από τα αποδυτήρια. 

Δεκάδες φίλαθλοι με τύμπανα και σημαίες συνέχισαν να φωνάζουν με όση δύναμη τους είχε απομείνει και αποθέωναν έναν έναν όλους όσους έβγαιναν από τα αποδυτήρια. Από τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές, μέχρι τους φροντιστές και τα μέλη του ιατρικού επιτελείου. 

Απέδωσαν τα εύσημα σε όλους όσοι προσπάθησαν, δούλεψαν και μόχθησαν, μάλιστα κάτω από δύσκολες συνθήκες στη μεγαλύτερη διάρκεια του χρόνου, προκειμένου να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει. Στη μεγάλη κατηγορία. Παράλληλα απέδειξαν για μια ακόμα φορά πως θα είναι το μεγάλο όπλο του ΟΦΗ και τη νέα αγωνιστική χρονιά στη Super League.

* Κεντρική φωτογραφία: image services, φωτογραφίες Gallery: ofi1925.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.