ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ 2-2: Η ανατροπή έμεινε στη μέση

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ αδίκησε τον εαυτό του, έβγαλε τις γνωστές παθογένειες και όταν σοβαρεύτηκε πήρε τον βαθμό από τον ΠΑΣ (2-2).

Σαν μία επανάληψη ενός κακού έργου που πιστέψαμε πως δεν θα ξαναδούμε ήταν το πρώτο μέρος στους "Ζωσιμάδες". Ο,τι είπε ο Δέλλας στους παίκτες του να μη κάνουν και ό,τι δεν θέλει να βλέπει έγινε ακριβώς το αντίθετο. Το καλό ξεκίνημα της Κρητικής ομάδας και η ευκαιρία του Μπάκου στο 7' έδωσε την εντύπωση για κάτι διαφορετικό, αλλά έπειτα ήρθε η κατάρρευση.

Στο 9ο λεπτό ο Πέδρο Κόντε άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ Γιάννινα, κόντρα στη ροή της αναμέτρησης και ο ΟΦΗ παρουσίασε όλες τις αγωνιστικές παθογένειες προηγούμενων αγώνων. Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Πέδρο Κόντε στο 20' έφερε δεύτερο «χτύπημα» στον Όμιλο.

Με το 2-0 στην πλάτη ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να κάνει πολλά. Δεύτερος στις μπάλες, έτρεχε χωρίς αγωνιστικό προορισμό και μάταια ο Δέλλας από τον πάγκο προσπαθούσε να συνεφέρει τους ποδοσφαιριστές. Και μιλάμε για τους ίδιους, πλην του Μαρινάκη που αντικατέστησε τον Λάρσον, που επιβλήθηκε προ ημερών με 4-0 του Πανσερραϊκού.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ μπήκε, όπως ήταν λογικό, με πιο συντηρητική εικόνα για να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα, ενώ ο Δέλλας έκανε παρεμβάσεις από τον πάγκο με αλλαγές για να διαφοροποιήσει την εικόνα του ΟΦΗ.

Η αλήθεια είναι ότι ο Όμιλος δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός αν και είχε καλύτερη εικόνα σε σχέση με το α' μέρος. Αυτό που ήθελε ήταν κάτι που θα άλλαζε το ματς και αυτό το κάτι ήρθε στο 68ο λεπτό με το σουτ του Μπάκιτς που κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Ο ΟΦΗ πήρε τα πάνω του και στο 83' ήρθε και η ισοφάριση με τον διαιτητή να υποδεικνύει πέναλτι για χέρι και τον Μπάκιτς να σκοράρει, από την άσπρη βούλα, για δεύτερη φορά φέροντας το παιχνίδι στα ίσια.

Οπως γίνεται αντιληπτό το ματς έγινε... ροντέο. Αμφότερες οι ομάδες έψαξαν το γκολ της νίκης, αλλά πιο καθαρές ευκαιρίες είχε ο ΟΦΗ με χαρακτηριστική αυτή του με το σουτ του Φελίπε, το οποίος κόντραρε στον Παντελάκη, στις καθυστερήσεις.

Ο ΟΦΗ αδίκησε τον εαυτό του, έβγαλε τις γνωστές παθογένειες και όταν σοβαρεύτηκε πήρε τον βαθμό από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ μπορούσε και την ανατροπή και το μεγάλο διπλό.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σούλης, Σόρια, Μπακαδήμας, Παντελάκης, Κιάκος, Λιάσος (87΄ Λεό Μπατίστ), Ριένστρα (77΄ Καραχάλιος), Τσίνο, Οσέι Τούτου (90΄+2 Ροζάλες), Κόντε (77΄ Μπάλαν), Ροσέρο (86΄ Κάαν).

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάουμαν, Μαρινάκης (46΄ Λουκάο), Βούρος, Λαμπρόπουλος, Θοράρινσον, Γκαγέγκος (63΄ Μεγιάδο), Μπάκιτς, Μπάκου, Τοράλ (69΄ Νέιρα), Ριέρα (46΄ Φελίπε Λουίζ), Ισέκα (62΄ Μοσκέρα).


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.