ΠΑΣ... καλά για νέο τρίποντο

13:23 | 27/11/2020

Φορτσάρει ο ΟΦΗ ενόψει του κυριακάτικου ματς

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ομίλου για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γεντί Κουλέ» την προσεχή Κυριακή, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Σίμος είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει έξτρα προβλήματα πέρα από τα δεδομένα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, με δεδομένο πλέον ότι θα πάει σε «συνταγή» Βόλου και δεν θα αλλάξει το σύστημα.

Στην προπόνηση της Παρασκευής δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα και ο τεχνικός του ΟΦΗ δούλεψε πολύ, μεταξύ άλλων, σε ασκήσεις τακτικής με τελειώματα.

Το δελτίο Τύπου της κρητικής ΠΑΕ:

«Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Παρασκευής συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (29/11, 17:00).

Θεραπεία έκαναν οι Νίκος Μαρινάκης και Nazareno Solis. O Felipe Souza ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισαν οι Ricardo Vaz και Κοσμάς Τσιλιανίδης, ενώ ο Adil Nabi δεν προπονήθηκε.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, παιχνίδι κατοχής σε μικρούς χώρους, άσκηση τακτικής με τελειώματα, αγωνιστικό παιχνίδι και στατικές φάσεις.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο (28/11) στις 11:00, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής (29/11).»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.