Παστίτσιο, Netflix και... Europa League

20:02 | 05/04/2020

Απολαυστικός ο διάλογος Φιγκεϊρέντο και Σεμέντο με τον κόσμο.

Λισάντρο Σεμέντο και Ζοάο Φιγκεϊρέντο μίλησαν live μέσω instagram με τον κόσμο του ΟΦΗ και απάντησαν σε πολλά από τα ερωτήματά τους, ενώ ο διάλογος ήταν άκρως χιουμοριστικός σε πολλά σημεία. Οι δύο ποδοσφαιριστές μίλησαν για την καραντίνα και πώς την περνούν στο Ηράκλειο, αναφέρθηκαν στον ΟΦΗ, στην εφετινή πορεία, μέχρι και στο αγαπημένο τους φαγητό, τη σειρά που βλέπουν, αλλά και τις ελληνικές λέξεις που ξέρουν. Ναι, σε αυτές είναι και η πιο... γνωστή ελληνική λέξη που υπάρχει.

Για το ποιος είναι ο καλύτερος χορευτής:

«Φελίπε Σόουζα και Κρις Μπράουν», απάντησαν αμφότεροι.

Σε ερώτηση για την έξοδο του ΟΦΗ στην Ευρώπη, ο Σεμέντο απάντησε: «Είναι ωραίο που που θα παίξουμε στην Ευρώπη. Βέβαια, δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να βγω από το σπίτι μου με την κατάσταση που επικρατεί τώρα, οπότε δεν μπορώ να σκέφτομαι το Europa League».

Για το ποιος είναι ο αγαπημένος τους παίκτης:

Αμφότεροι απάντησαν «Κριστιάνο Ρονάλντο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σεμέντο έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Βαγγέλη Νοικοκυράκη: «Έχει πολύ ταλέντο και με δουλειά μπορεί να γίνει ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής».

Αγαπημένη τους ομάδα από την Ιταλία:

Φιγκεϊρέντο: Μίλαν

Σεμέντο: Γιουβέντους

Για το ποιος ελληνικές λέξεις ξέρουν:

Φιγκεϊρέντο: Καλησπέρα, καλημέρα, τι κάνεις;

Σεμέντο: Τι είναι αυτό, ρε; Άντε ρε μ@λάκ@

Σε ερώτηση για το αγαπημένο του φαγητό, ο Ζοάο Φιγκεϊρέντο απάντησε «παστίτσιο», ενώ για την αγαπημένη του σειρά «Casa de Papel». Στην αντίπερα όχθη, ο Σεμέντο έδειξε την προτίμησή του στη σειρά: «Suits».

Όσον αφορά στον καλύτερο παίκτη στη θέση του στο πρωτάθλημα της Super League, ο Λισάντρο Σεμέντο άρχισε να ονοματίζει την... ενδεκάδα του ΟΦΗ, ενώ σε ερώτηση για το ποιος είναι καλύτερος ανάμεσα στους Νέιρα και Ναμπί, ο Πορτογάλος εξτρέμ απάντησε ότι παίζουν σε διαφορετικές θέσεις, αλλά και οι δύο είναι εξαιρετικοί παίκτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι «κανονιέρηδες» του ΟΦΗ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.