Πατέρας ξόδεψε 4 χιλιάδες ευρώ για να δει ο γιος του τον Ρονάλντο σε τρία ματς που δεν έπαιξε

16:02 | 05/04/2022

Ο Κρις Μπρουμ και ο 12χρονος γιος του, Ζακ, κατέλαβαν το περασμένο Σάββατο (2/4) την τρίτη προσπάθεια -και φαρμακερή όπως αποδείχθηκε- να δουν από κοντά τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λέστερ (1-1).

Ωστόσο για μία ακόμα φορά γεύτηκαν την πικρή γεύση της ατυχίας. Αυτό γιατί κάθε φορά που πηγαίνουν στο γήπεδο για αυτόν τον σκοπό, ο Πορτογάλος σταρ είτε μένει εκτός λόγω τραυματισμού, είτε δεν παίζει για κάποιον άλλον λόγο.

Συγκεκριμένα, έχουν πραγματοποιήσει τρεις απόπειρες, ξεκινώντας την προσπάθειά τους από το 2020, όταν και ο 37χρονος αγωνιζόταν στη Γιουβέντους. Παρόλα αυτά, πατέρας και γιος δεν το έβαλαν κάτω και αγόρασαν εισιτήρια για το ντέρμπι του Μάντσεστερ τον περασμένο Μάρτιο, στο οποίο όμως, ο Ρονάλντο δεν αγωνίστηκε επίσης λόγω τραυματισμού.

Όχι μόνο δεν έχουν καταφέρει να πετύχουν τον στόχο τους, αλλά οι τρεις αυτές απόπειρες βρήκαν τον Μπρουμ στο φινάλε με 4.000 ευρώ λιγότερα στην τσέπη.

"Κοστίζει πολύ. Υποσχέθηκα στον Ζακ ότι θα τον πήγαινα να δει τον Ρονάλντο να παίζει, οπότε θα προσπαθήσουμε ξανά", ανέφερε ωστόσο ο πατέρας του Ζακ.

Πηγή: Sport24.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.