Παυλίδης: Η νέα μεγάλη πρόταση της Στουτγκάρδης, η απάντηση της Άλκμααρ και ο Φώτης Ιωαννίδης

14:30 | 09/04/2024

Επανήλθε η Στουτγκάρδη για τον Βαγγέλη Παυλίδη, όμως η νέα πρότασή της, ύψους 13 εκατ. ευρώ είχε ανάλογη τύχη με τις δύο του περασμένου καλοκαιριού. Το "παιχνίδι" που έχει ενταθεί – και έχει άλλους σε πιο προωθημένη θέση από τη γερμανική ομάδα - για τον Έλληνα φουνταριστό και πού βρίσκεται πλέον ο Φώτης Ιωαννίδης στη λίστα των Σουηβών με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Γκιρασί.

Η πρώτη φορά προέκυψε το περασμένο καλοκαίρι όπως είχε αποκαλύψει το SPORT24, με την κατάθεση δύο διαδοχικών προτάσεων από την Στουτγκάρδη στην Άλκμααρ για την αγορά του Βαγγέλη Παυλίδη.

Τότε οι Σουηβοί εκτιμούσαν πως ο αρχισκόρερ τους, ο Σερχού Γκιρασί, θα αποχωρούσε και ψάχνονταν για αντικαταστάτη. Οι προτάσεις τους δεν ικανοποίησαν, πρακτικά δεν συζητήθηκαν καν από τον ολλανδικό σύλλογο.

Μικρό το κακό για την Στουτγκάρδη, καθώς ο Αφρικανός επιθετικός – τελικά – παρέμεινε. Πλέον όμως, το... ξαναζούν, καθώς άπαντες περιμένουν πως αυτό που δεν έγινε το περασμένο καλοκαίρι, θα γίνει το ερχόμενο, με τον Γκιρασί να φεύγει από την Bundesliga μετακομίζοντας στην (αγαπημένη του, άλλου δεν "βλέπει") Premier League.

Κι έτσι, η ισόβαθμη της Μπάγερν στη 2η θέση του γερμανικού πρωταθλήματος – και έτοιμη για Champions League – Στουτγκάρδη, έχει βγει ξανά στην αγορά, με την πόρτα της Άλκμααρ να είναι από τις πρώτες πόρτες που χτύπησε ξανά, στοχεύοντας και πάλι στον διεθνή Έλληνα φουνταριστό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 η προσέγγιση της Στουτγκάρδης – αρχική – έβαλε στο τραπέζι 13 εκατ. ευρώ (χωρίς μπόνους).

Ίδια τύχη είχε με τις προηγούμενες, καθώς η Άλκμααρ ούτε καν μπήκε σε διαδικασία απάντησης. Γνωστό και για την ώρα αμετάβλητο πως δεν "ακούει" τίποτα λιγότερο από 20 εκατ. ευρώ.

Διάθεση να επανέλθει, με κάτι καλύτερο και πιο κοντά στις απαιτήσεις της Άλκμααρ, η Στουτγκάρδη έχει. Αβέβαιο όμως, αν κι αυτό θα είναι επαρκές κυρίως συνυπολογίζοντας τον ανταγωνισμό (υπάρχουν αυτή τη στιγμή προοπτικές που συγκινούν περισσότερο την ολλανδική ομάδα) για την υπογραφή του Παυλίδη.

Σημείωση τελευταία και απαραίτητη, μιας κι οι ελληνικές ματιές της Στουτγκάρδης για τη διάδοχη κατάσταση στην επίθεσή της δεν περιορίστηκαν στον Παυλίδη.

Το SPORT24 τον περασμένο Νοέμβριο είχε αποκαλύψει το ενδελεχές scouting (και) στον Φώτη Ιωαννίδη.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον επιθετικό του Παναθηναϊκού να έχει – για διάφορους λόγους – οπισθοχωρήσει σημαντικά (κατ’ άλλες πηγές να έχει βγει τελείως εκτός κάδρου) στην ιεράρχηση των υπεύθυνων του γερμανικού συλλόγου.

Πηγή: Sport24

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.