Πέφτει ο Ηρόδοτος και στο βάθος... ΟΦΗ-Πλατανιάς

16:21 | 03/05/2019

Οι αποφάσεις της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων για την διαδικασία της επιτήρησης. Τι ισχύει με Ηρόδοτο, Εργοτέλη και Πλατανιά.

Οπως αναμενόταν, ο Απόλλων Λάρισας δεν πληρεί τις απαιτήσεις της διαδικασίας επιτήρησης και αφαιρούνται 3 βαθμοί. Αυτό σημαίνει ότι ο Πλατανιάς ανεβαίνει δεύτερος στη βαθμολογία και αν παραμείνει εκεί και ο ΟΦΗ τερματίσει σε θέση μπαράζ, τότε θα αναμετρηθούν για μια θέση στη Super League. 

Από την άλλη ο Ηρόδοτος υποβιβάζεται στη Γ' Εθνική, αφού του αφαιρούνται βαθμοί, με τα Τρίκαλα να παραμένουν στη Football League. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη διαδικασία «κόπηκε» και ο Εργοτέλης, που «έφαγε» -3, αλλά επί της ουσίας βαθμολογικά δεν τον επηρεάζει.

Βαθμοί αφαιρούνται, για τον ίδιο λόγο και από τον Ηρακλή.

Δείτε τη βαθμολογία της Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση στις 03.05.2019, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις αναφορικά με την 1η φάση της διαδικασίας επιτήρησης για τις ΠΑΕ της Football League.

Οι ΠΑΕ Δόξα Δράμας, Καραϊσκάκης, Κισσαμικός, Νέος Βόλος, Παναχαϊκή, Πλατανιάς και Τρίκαλα πληρούν τις απαιτήσεις της διαδικασίας επιτήρησης.

Οι ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Εργοτέλης, Ηρόδοτος, Ηρακλής, Κασσιόπη, Σπάρτη και Αιγινιακός δεν πληρούν τις απαιτήσεις της διαδικασίας επιτήρησης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.