Πεντάμορφος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!

19:00 | 27/05/2018

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Football League 2017-2018 ο ΟΦΗ! Με εξαιρετικό ποδόσφαιρο και το εντυπωσιακό 5-0 η κρητική ομάδα νίκησε τη Σπάρτη και κατέκτησε πανάξια και τον τίτλο του πρωταθλητή.

Η κρητική ομάδα με σοβαρότητα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν άφησε σε καμιά στιγμή στη Σπάρτη να ελπίζει σε κάτι και παίζοντας εντυπωσιακά σε όλο το 90λεπτο αποζημίωσε τους χιλιάδες φίλους της που βρέθηκαν στο «Γεντί Κουλέ» για να την χειροκροτήσουν. Τρία γκολ ο Μάνος και από ένα οι Κουτσιανικούλης και Παπαστεριανός.

Η γιορτινή ατμόσφαιρα που επικρατούσε πριν την αναμέτρηση με τους χορούς και τα τραγούδια από το συγκρότημα του Γ. Γλυκοκόκκαλου, είχε… συνέχεια και στην έναρξη του αγώνα, καθώς στο 11ο λεπτό της και στην πρώτη καλή προσπάθεια που είχε ο ΟΦΗ στον αγώνα κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν ο Κουτσιανικούλης από αριστερά έστρωσε τον Μάνο και αυτός με κοντινή προβολή πέτυχε το 1-0. 

Οι προσπάθειες για γκολ από τους γηπεδούχους συνεχίσθηκαν και στο 19’ μετά από φάουλ του Λεάλ ο Μάνος με κοντινή προβολή ανάγκασε τον Μπακοδήμο σε δύσκολη επέμβαση, ενώ στο 22’ και πάλι ο Λεάλ με κάθετη πάσα βρήκε τον Κουτσιανικούλη, το πλασέ του οποίου κατέληξε λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι. Ότι δεν ήρθε στις φάσεις αυτές ήρθε στο 25’, όταν από διώξιμο της άμυνας της Σπάρτης η μπάλα έφτασε στον Μάνο ο οποίος με εξαιρετικό σουτ ανέβασε το σκορ στο 2-0. 

Με αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, με τον ΟΦΗ να μπαίνει και στο δεύτερο ημίχρονο με την ίδια όρεξη και διάθεση. Στο 51’ και στο 53’ η κρητική ομάδα και ο Μάνος θα μπορούσαν να είχαν τριπλασιάσει τα τέρματά τους, όμως στην πρώτη φάση απόκρουσε ο Μπακοδήμος, ενώ στη δεύτερη η μπάλα έφυγε σύριζα άουτ. 

Η τρίτη καλύτερη προσπάθεια των γηπεδούχων στην επανάληψη ήταν και η… φαρμακερή, καθώς στο 65’ ο Λεάλ θα τροφοδοτήσει τον Κουτσιανικούλη και αυτός από πλάγια αριστερά θα σημειώσει το 3-0. Στο διάστημα αυτό η κρητική ομάδα… εκστασιασμένη μέσα σε έξι λεπτά μετέτρεψε την αναμέτρηση σε… πάρτι. Στο 68’ ο Κοιλιάρας έστρωσε στον Μάνο για να γράψει το 4-0, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Παπαστεριανός με πλασέ έπειτα από πάσα του Κουτσιανικούλη σκόραρε το 5-0. 

Έκτοτε η γιορτινή ατμόσφαιρα επικράτησε ακόμα περισσότερο και εντός, αλλά και εκτός γηπέδου, με τον κόσμο να μην βλέπει την ώρα να γιορτάσει τον τίτλο και τους ποδοσφαιριστές να γνωρίσουν την αποθέωση των φιλάθλων.   

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Νάστος, Λεάλ (69’ Πουρτουλίδης), Βουό, Μάνος (71’ Περογαμβράκης), Παπαστεριανός, Κομεσίδης, Κοιλιάρας (74’ Μονιάκης), Μπολάκης, Κουτσιανικούλης, Ποτουρίδης. 

Σπάρτη (Ζ. Στοΐνοβιτς): Μπακοδήμος, Καζβιρόπουλος, Κωστάκης (67’ Μπέζας), Μουζακίτης, Κολτσίδας, Βοσνακίδης, Γραικός (59’ Ρούμπος), Ciofu, Σάββα, Οικονομόπουλος, Δοδοντσάκης. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κορδολαίμης από την Ανατολική Αττική, με επόπτες τους Δουλγεράκη (Ανατολικής Αττικής) και Κοκμοτό (Ρεθύμνου).

Θυμηθείτε το live της αναμέτρησης.

πηγή φωτογραφίας: Capitano.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.