Πένθος για τον Δημήτρη που "έσβησε" σε τροχαίο - Η ανακοίνωση του Αστέρα Χαλέπας

17:07 | 18/11/2021

Ο άτυχος 25χρονος, απόφοιτος του Πολυτεχνείου Κρήτης και ποδοσφαιριστής του Αστέρα Χαλέπας​, σκοτώθηκε όταν το όχημα του συγκρούστηκε με βυτιοφόρο στον ΒΟΑΚ

Πρόωρα και με τον πιο τραγικό τρόπο κόπηκε το νήμα της ζωής ενός ακόμα νέου ανθρώπου, του 25χρονου Δημήτρη Β, σε δυστύχημα το πρωί της Πέμπτης στις Καλύβες Αποκορώνου στα Χανιά.

Ο άτυχος νέος που "έσβησε" στην άσφαλτο ήταν απόφοιτος της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, ενώ καταγόταν από την Πτολεμαΐδα.

Ο Δημήτρης ήταν και στο χώρο του αθλητισμού παίζοντας ποδόσφαιρο στα Χανιά. Συγκεκριμένα, τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Αστέρα Χαλέπας. Στο παρελθόν είχε παίξει Ποσειδώνα Καμισιανών Ραπανιανών.

Για το χαμό του ο Αστέρας Χαλέπας εξέδωσε ανακοίνωση:

«ΣΉΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΊ ΈΦΥΓΕ ΑΠΌ ΚΟΝΤΆ ΜΑΣ, ΤΌΣΟ ΆΔΙΚΑ Ο ΔΙΚΌΣ ΜΑΣ ΔΗΜΉΤΡΗΣ. Ο ΑΔΕΡΦΌΣ, Ο ΦΊΛΟΣ, ΈΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ΚΌΣΜΗΜΑ ΌΧΙ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΈΤΗΣΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ 1-1/2 ΧΡΌΝΟ ΑΛΛΆ ΟΡΦΆΝΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΝΙΏΤΙΚΟ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΉΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΌ ΠΟΥ ΠΆΝΤΑ ΤΟΝ ΔΙΈΚΡΙΝΕ. Ο ΑΣΤΈΡΑΣ ΧΑΛΕΠΑΣ --ΘΡΗΝΕΊ--ΠΟΝΆ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΑΦΝΙΚΟ ΚΑΙ ΆΔΙΚΟ ΧΑΜΌ ΤΟΥ "ΔΗΜΉΤΡΗ ΒΟΚΑ" ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΆΣΟΥΜΕ!! ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΕΛΑΦΡΎ ΤΟ ΧΏΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΠΆΣΕΙ. ΠΟΛΛΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΎ ΜΑΣ "ΔΗΜΉΤΡΗ ΒΟΚΑ".

ΑΣΤΈΡΑΣ ΧΑΛΕΠΑΣ»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.