Πεπ εναντίον Μέσι: Το «καυτό» πρόγραμμα της ημέρας στο Champions League

09:20 | 28/09/2021

Το ντέρμπι στο Παρίσι δεσπόζει στο πρόγραμμα των αυριανών αναμετρήσεων για την 2η αγωνιστική, με την οποία συνεχίζεται το διήμερο 28-29 Σεπτεμβρίου το Champions League. 

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Παρκ ντε Πρενς» και θα επιδιώξει να πετύχει την πρώτη νίκη της στην εφετινή διοργάνωση, αλλά και να πάρει... εκδίκηση για τον αποκλεισμό της από τους «πολίτες» στους περυσινούς ημιτελικούς. Αμφίβολη είναι η παρουσία στην αναμέτρηση του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από την αναμέτρηση πρωταθλήματος της περασμένης εβδομάδας με τη Λιόν. Από την πλευρά της, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα θα «κυνηγήσει» τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να κάνει το «2 στα 2» και να πάρει το προβάδισμα για την πρώτη θέση στον 1ο όμιλο.

Αμφίρροποι αναμένονται οι αγώνες για τον 2ο όμιλο, με τη Μίλαν να υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης και την Πόρτο να φιλοξενεί τη Λίβερπουλ. Άγιαξ και Ντόρτμουντ θα επιδιώξουν να πετύχουν το «2 στα 2» στον 3ο όμιλο, ενώ στον 4ο η Σερίφ Τιράσπολ των Δημήτρη Κολοβού, Γιώργου Αθανασιάδη και Στέφανου Ευαγγέλου, η οποία νίκησε στην πρεμιέρα τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, έχει πολύ δύσκολη αποστολή στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα της Τετάρτης, τα βλέμματα συγκεντρώνει το ντέρμπι στο «Αλιάνζ Στέιντιουμ» του Τορίνο ανάμεσα στη Γιουβέντους και την -πρωταθλήτρια Ευρώπης- Τσέλσι, ο νικητής του οποίου (αν υπάρξει) θα πάρει κεφάλι στην κατάταξη του 8ου ομίλου. Η Μπάγερν Μονάχου είναι το φαβορί για τη νίκη κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου, ενώ η Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει να πάρει τους πρώτους βαθμούς της στον 5ο όμιλο, αντιμετωπίζοντας την Μπενφίκα στη Λισαβόνα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ και θα επιδιώξει να κάνει... σεφτέ στον 6ο όμιλο, αλλά και να πάρει... εκδίκηση για την ήττα στα πέναλτι από το «κίτρινο υποβρύχιο» στον τελικό του περυσινού Europa League. Τέλος, οι τέσσερις ομάδες του 7ου ομίλου θα «κυνηγήσουν» την πρώτη νίκη τους στο γκρουπ.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League έχει ως εξής:

19.45: Σαχτάρ Ντόνετσκ-Ίντερ (COSMOTE SPORT 2HD)
19.45: Άγιαξ-Μπεσίκτας (COSMOTE SPORT 3HD)
22.00: Παρί Σεν Ζερμέν-Μάντσεστερ Σίτι (COSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K)
22.00: Πόρτο-Λίβερπουλ (COSMOTE SPORT 3HD)
22.00: Μίλαν-Ατλέτικο Μαδρίτης (COSMOTE SPORT 4HD)
22.00: Ρεάλ Μαδρίτης-Σερίφ Τιρασπόλ (COSMOTE SPORT 5HD)
22.00: Ντόρτμουντ-Σπόρτινγκ Λισσαβώνας (COSMOTE SPORT 7HD)
22.00: Λειψία-Κλαμπ Μπριζ (COSMOTE SPORT 8HD)


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.