Πέρασαν οι Νέοι, ένα βαθμό μακριά οι Παίδες

19:05 | 16/01/2019

Με νίκες προχώρησαν οι Νέοι και οι Παίδες της ΕΠΣΗ στα σημερινά ματς κόντρα στα Χανιά.

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων οι ομάδες του Ηρακλείου τα πήγαν περίφημα. Οι… μεγάλοι νίκησαν 2-0 και πέρασαν στους «16» του θεσμού, ενώ οι… μικροί επικράτησαν 3-2 και θέλουν ένα βαθμό στα δύο τελευταία ματς της φάσης των ομίλων για να φτάσουν στην πρόκριση.

Το σύνολο του Γιάννη Χατζησεβαστού ανέβασε την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε το ματς. Στο 61’ ο Ζηδιανάκης άνοιξε το σκορ και στο 68’ ο Παχάκης έκανε το 2-0 για τους Νέους.

Ηράκλειο (Γιάννης Χατζησεβαστός): Ψιμόπουλος, Μαρκατάτος, Ματαλιωτάκης, Παχάκης (70’ Γωνιωτάκης), Καρδουλάκης, Βασιλάκης, Ανδρουλάκης (60’ Τσαμαντιώτης), Ζηδιανάκης (70’ Κουτεντάκης), Σταυρουλάκης (50’ Θεοδωράκης), Λιανέρης, Αναστασιάδης (70’ Βλαχάκης).

Χανιά (Γιώργος Ριτζάκης): Ζαχαράκης, Ανδρουλάκης, Νικολιουδάκης (72’ Πρωτοπαπαδάκης), Πατελάκης, Αποστολάκης, Μυφτάρι, Αθανασάκης, Φανδριδάκης (66’ Κουτσοκολάκης), Γιακουμάκης (70’ Τριφίλλης), Κρεμασμενάκης, Μπερικάκης.

Το συγκρότημα του Αντώνη Φραγκάκη, τώρα, κατέκτησε τους 3 βαθμούς, έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς. Στο 1’ ο Ντίσα έκανε το 1-0 και στο 5’ ο Πλανάκης ισοφάρισε για τους Χανιώτες. Στο 58’ ο Διβάνης πέτυχε το 2-1, αλλά στο 67’ ο Σταματάκης σημείωσε το 2-2. Το τελικό 3-2 «έγραψε» στο 70’ ο Καλαϊτζάκης.  

Ηράκλειο (Αντώνης Φράγκακης): Δροσατάκης, Κρασανάκης, Σαντοριναίος, Γεωργακάκης, Κώτης, Καρανδινός, Κουτσουπιάς (50’ Διβάνης), Ζαχαριουδάκης, Ντίσα (60’ Πακιουφάκης), Κακουλάκης (55’ Καλαϊτζάκης), Κοντάκης.

Χανιά (Γιώργος Μουριζάκης): Χατζηδάκης, Ζυμβραγουδάκης, Σκοπελίτης, Πλανάκης, Καλαμαράκης, Πενταράκης, Γεωργιακάκης (51’ Κοτζαμιχάλης), Φούσα, Λαδάς, Μπραουδάκης, Θανάσιος (55’ Σταματάκης).

Αναλυτικά η εικόνα του ομίλου της Κρήτης:

Παίδες

Τα αποτελέσματα

  • Hράκλειο-Χανιά 3-2
  • Ρέθυμνο-Λασίθι 5-1

Η βαθμολογία

1. Ηράκλειο 10

2, Χανιά 7

3. Ρέθυμνο 6

4. Λασίθι 0

Η επόμενη (5η)

  • ΕΠΣ Χανίων-ΕΠΣ Ρεθύμνου
  • ΕΠΣ Λασιθίου-ΕΠΣ Ηρακλείου

Νέοι

Τα αποτελέσματα

  • Hράκλειο-Χανιά 2-0
  • Ρέθυμνο-Λασίθι 2-0

Η βαθμολογία

1. Ηράκλειο 10

2. Ρέθυμνο 9

3. Χανιά 4

4. Λασίθι 0

Η επόμενη (5η)

  • ΕΠΣ Χανίων-ΕΠΣ Ρεθύμνου
  • ΕΠΣ Λασιθίου-ΕΠΣ Ηρακλείου
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.