Πέρασε από το «Βικελίδης» ο Παναθηναϊκός

22:00 | 12/02/2023

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με τη νίκη από την έδρα του Άρη (1-2), για την 22η αγωνιστική.

Mε γκολ του Παλάσιος στο 86ο λεπτό ο Παναθηναϊκός έφυγε νικητής από τη Θεσσαλονίκη και το «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη αυξάνοντας στους 4 βαθμούς τη διαφορά του από την δεύτερη ΑΕΚ, που έχει ματς λιγότερο (συν το αυριανό απέναντι στον Λεβαδειακό.

Ο Μαντσίνι είχε ισοφαρίσει, στο πρώτο ημίχρονο, το γρήγορο γκολ του Άρη, σκοράροντας για πρώτη φορά εναντίον της πρώην ομάδας του.

Στον αντίποδα, αυτή που ήταν η τέταρτη σερί ήττα για τον Αρη και πρώτη μετά την απομάκρυνση του Άλαν Πάρντιου από τον πάγκο.

Στο ματς έπαιξε -ως αλλαγή- και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο Έλληνας εξτρέμ έγινε έτσι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που παίζει σε αγώνα και με τις πέντε ομάδες του Big-5 έχοντας αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Άρη.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Απόστολος Τερζής): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μαζικού, Φαμπιάνο, Ενκουλού, Ετέμπο (83' Γκρέι), Νταρίντα, Πάλμα (70' Χριστοδουλόπουλος), Ματέο Γκαρσία (83' Νταμπό), Ιτούρμπε (65' Ρουπ), Καμαρά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ (79' Πούχατς), Κουρμπέλης, Ρούμπεν, Τσέριν (63' Παλάσιος), Μαντσίνι (74' Κλάινχαϊσλερ), Μπερνάρ (79' Βέρμπιτς), Ιωαννίδης (73' Σπόραρ).


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.