Πέρασε από το Περιστέρι ο Παναθηναϊκός

21:36 | 06/02/2021

Επικράτησε με 3-2 του Ατρομήτου σε ένα παιχνίδι με γκολ και φάσεις

Ο Σάββας Παντελίδης, στο πρώτο του ματς έπειτα από την επιστροφή του στο Περιστέρι, εφάρμοσε διάταξη 4-2-3-1 με τον Ροντρίγκο Γκάλο δεξιά και τον Αμίρ Αγκάγιεφ αριστερά, ενώ ο Χουάν Μουνίθ κινείτο πίσω από τον προωθημένο Κωνσταντίνο Κωτσόπουλο.

Ο Λάζλο Μπόλονι, από την πλευρά του, υποχρεώθηκε να βάλει τον Λούκας Βιγιαφάνιες στο αρχικό σχήμα αντί του Γιουνούς Σανκαρέ και τοποθέτησε τους Τάσο Χατζηγιοβάνη (δεξιά)-Αργύρη Καμπετσή (αριστερά) στα «φτερά», με φορ τον Καρλίτος σε διάταξη 4-3-3.

Σε ένα ωραίο ματς ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε τρεις φορές, ισοφαρίστηκε τις δύο αλλά έφτασε στη νίκη με 3-2 με τους Νιάς, Σανκαρέ και Ενγκμπακοτό να κάνουν ντεμπούτο και τον δεύτερο να σκοράρει. Στο -1 από την τετράδα το τριφύλλι.

Με τους τρεις νεοαποκτηθέντες Νιάς, Σανκαρέ και Ενγκμπακοτό να κάνουν ντεμπούτο με τον Παναθηναϊκό και να τον βοηθούν και οι τρεις το τριφύλλι πήρε ένα σπουδαίο διπλό στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου με 3-2 και βρέθηκε στο -1 από την τετράδα ενώ είναι σίγουρα κερδισμένος της αγωνιστικής από τη στιγμή που την Κυριακή ΑΕΚ - Άρης αναμετρώνται μεταξύ τους.

Οι συνθέσεις

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Γούτας, Γκαλβάο, Τομάσεβιτς (22’ Νάτσος), Γκάλο (70’ Ούμπιδες), Χαρίσης, Σάλομον, Μουνίθ (81’ Γιακουμάκης), Αγκάγιεφ (70’ Στρούγγης), Κωτσόπουλος (69’ Εντομβονγί).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Μολό, Σένκεφελντ (35’ Νιάς), Βέλεθ, Χατζηθεοδωρίδης, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες (60’ Σανκαρέ), Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης (76’ Ιωαννίδης), Καμπετσής (61’ Ενγκμπακοτό), Καρλίτος (76’ Μακέντα).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.