Εσείς θα ψηφίζατε Κούγια ;

09:30 | 20/06/2020

Περί Κούγια, Μπουτσικάρη και άλλων ποδοσφαιροπαραγόντων!

Του Δημήτρη Καρυωτάκη

Για να εξηγηθούμε μια και καλή για τις χθεσινές εκλογές στη Λίγκα: ο ΟΦΗ δεν έχει να απολογηθεί ούτε στον Κούγια, ούτε στον Αλαφούζο για την επιλογή του, παρά μόνο στον κόσμο του! Σε αυτόν λογοδοτεί ( και βέβαια από τη στιγμή που ο Μπούσης είναι στην Αμερική και είναι ο ιδιοκτήτης της ομάδας, πρωτίστως σε αυτόν) και σε κανέναν άλλο! Όλα τ’ άλλα είναι περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα!

Κατά τα λοιπά, εάν είχες δυο υποψηφιότητες και αυτές τις συγκεκριμένες τι θα έπρεπε να κάνεις για να συνεχίζεις να υπηρετείς ένα project, για το οποίο αποτελεί ήδη παράδειγμα και για άλλες ομάδες στην υπόλοιπη χώρα; Να πας σε έναν άνθρωπο χωρίς αρχή, μέση και τέλος, σε έναν που από τη στιγμή που θα ανοίξει το στόμα του το πρωί, ως το βράδυ που θα κοιμηθεί, κινείται σε μια εντελώς διαφορετική φιλοσοφία, ηθική και νοοτροπία ( είδατε πόσο κομψά το λέω ) από εκείνη που εσύ διακονείς ή να πας στα σίγουρα νερά ενός τεχνοκράτη, από εκείνη τη φουρνιά των νέων παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου, που φιλοδοξούν να δουλέψουν επαγγελματικά, να αναδείξουν το πολύ ταλαιπωρημένο ( ελέω παραγόντων και όχι μόνο ) ποδόσφαιρο μας, πράττοντας αυτά που εδώ και χρόνια κάνουν στην... Εσπερία;

Η επικράτηση του Μπουτσικάρη, εντέλει αποτελεί μια ακόμα νίκη του ΟΦΗ, αν τα βάλετε σε μια σειρά, μακριά από πρασινοκίτρινες συμμαχίες και μαυροκόκκινες βεντέτες: όσο θα διοικούν το ποδόσφαιρο μας άνθρωποι- κυρίως τεχνοκράτες - που λίγα θα λένε και πολλά θα πράττουν ( σαν το μοντέλο Σαμαρά στον ΟΦΗ) έναντι εκείνων που μας θυμίζουν ότι μας προκαλεί αηδία και αποστροφή, τόσο ελπίζουμε πως θα ασχολούμαστε μόνο για όσα συμβαίνουν μέσα στο πράσινο χορτάρι και θα επιστρέψει η πολυπόθητη αξιοπιστία για το βασιλιά των σπορ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Προκλητικός ο Κούγιας για ΟΦΗ

Δεν απαντάει στις προκλήσεις ο ΟΦΗ

Γι’ αυτό ψήφισε Μπουτσικάρη ο ΟΦΗ

Ο Μπουτσικάρης νέος πρόεδρος!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.