Περιμένοντας τον... «θείο» από την Αίγυπτο

SMS
15:13 | 26/03/2020

Στην αναμονή βρίσκονται άπαντες στον Εργοτέλη, εν μέσω πανδημίας, για το τι μέλλει γενέσθαι - οι δεσμεύσεις της διοίκησης για πληρωμές

Χωρίς αγωνιστική δράση από τις 9 του Μάρτη και με παύση των προπονήσεων περίπου το τελευταίο δεκαήμερο, οι παίκτες του Εργοτέλη μένουν σπίτι, ενώ o κάθε ένας προσπαθεί να κρατηθεί σε φόρμα όσο αυτό είναι δυνατόν, και όλοι τους περιμένουν τις εξελίξεις όσον αφορά το πρωτάθλημα της Superleague.

Οι παίκτες της κρητικής ομάδας έχουν ενημερωθεί από το ιατρικό επιτελείο γύρω από τον κορωνοϊο, βρίσκονται άπαντες σπίτι τους ενώ έχουν λάβει και πρόγραμμα προπονήσεων, ώστε να παραμείνουν όσο γίνεται πιο ενεργοί.

Όπως συμβαίνει - σχεδόν - σε όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου, η επανέναρξη των πρωταθλημάτων βρίσκεται σε αναμονή, μιας και προέχει η δημόσια και ατομική υγεία όλων, με την πανδημία να μην επιτρέπει οποιαδήποτε σοβαρή συζήτηση για το πότε θα υπάρξουν εξελίξεις.

Δεν υπάρχει... φως στο τούνελ και στο πρωτάθλημα της Superleague 2, όπως είναι λογικό, η αποχή αναμένεται να παραταθεί και το επόμενο διάστημα, κάτι που ως γνωστόν συμβαίνει και στην Superleague, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι η οριστική διακοπή δεν είναι πλέον μόνο σκέψεις, όπως αποκάλυψε το Capitano.gr

Μάλιστα, η επίπτωση είναι δεδομένη και στην οικονομική πλευρά των ομάδων, διαρκή τα δημοσιεύματα για ''κουρέματα'' μισθών ακόμα και σε μεγάλους Ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Έτσι, και οι ποδοσφαιριστές των ''κιτρινόμαυρων'' (και το προσωπικό) δεν μπορούν να κρύψουν την δική τους αγωνία για το τι πρόκειται να συμβεί και στη δική τους ομάδα.

Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι δεσμεύσεις εξ Αιγύπτου κάνουν λόγο για πληρωμές μέχρι το τέλος Μαρτίου. Αυτό είναι το deadline.

Όλοι τους βρίσκονται στο περίμενε για να δουν το ''χρώμα του χρήματος'', άλλωστε τα συμβόλαια τους δεν είναι ιλλιγιώδη νούμερα και παχυλές δόσεις, τουναντίον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Super League: Σκέψεις για οριστική διακοπή

Έστειλαν κοινή επιστολή για τα 800 ευρώ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.