«Περίπατος» και πρόκριση για τον Εργοτέλη

Άνετο 0-3 επί του ΠΑΟ Ρουφ και δίκαιη πρόκριση του Εργοτέλη στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ο Εργοτέλης ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι στο γήπεδο της Ν.Σμύρνης με γκολ μόλις στο 4ο λεπτό μετά από κεφαλιά του Βουτσά ύστερα από κόρνερ του Ποζατζίδη. Το γκολ έδωσε "φτερά" στα πόδια της κρητικής ομάδας που κυριάρχησε στο πρώτο μέρος χωρίς να απειληθεί από τους τυπικά γηπεδούχους. Από στατική φάση ήρθε και το 0-2, με κεφαλιά του Σαρρή στο 22' ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του "εκτελεστή" του πρώτου τέρματος, Βουτσά.

Στο 28' ο Εργοτέλης είχε δοκάρι σε δυνατό σουτ του Κουατένγκ, ενώ στο 44' οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία. Ο Ποζατζίδης γύρισε την μπάλα στην μικρή περιοχή εκεί όπου δεν πρόλαβε για λίγο ο Κωστανάσιος να την σπρώξει στα δίχτυα. Εν συνέχεια ο Kουατένγκ άφησε την μπάλα στον Κόλα ο οποιος απ’ το ύψος της περιοχής σούταρε δυνατά με την μπάλα να βρίσκει στο αριστερό κάθετο δοκάρι και να φεύγει άουτ!

Στο δεύτερο μέρος η κρητική ομάδα συνέχισε στον ίδιο ρυθμό ούσα φανερά καλύτερα των αντιπάλων. Στο 60' ήρθε και το... κερασάκι στην τούρτα από τον Κωστανάσιο, ο οποίος με προβολή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην πρόκριση των «κιτρινόμαυρων».

Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης ο Εργοτέλης διαχειρίστηκε άψογα το παιχνίδι και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, παρά μόνο στο δοκάρι των γηπεδούχων με τον Αλεξανδρόπουλο λίγο πριν το τέλος. Η ομάδα του Μπαδήμα με το 0-3 πήρε δίκαια και εμφατικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Μήτσο, Σαρρής, Ποζατζίδης (Ντουμάνης 57’) Κατσούρρι, Σερβιλάκης, Κόλλα, Βουτσάς (Youssef 76’) Μπουτσάκης (Neral 68’), Kwateng (Farrag 68’) Κωστανάσιος (Mostafa 76’)

Αναπληρωματικοί: Τζελέπης, Ντουμάνης, Μπουρσέλης, Neral, Farrag, (Doshma), Mostafa (Gabry), Hossam (Rio), Youssef (Nasser)

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.