Περίπατος του Ολυμπιακού απέναντι στο Ρέθυμνο

13:43 | 17/04/2021

Η ομάδα του Ρεθύμνου ηττήθηκε με 23-3 από τις γυναίκες του Ολυμπιακού, με την αναμέτρηση να γίνεται στον Πειραιά προκειμένου να διευκολυνθεί στις μετακινήσεις της η ομάδα της Κρήτης

Η διαφορά δυναμικότητας ειναι μεγάλη και έτσι το κρητικό σωματείο δεν μπορούσε να απειλήσει τις γυναίκες του Ολυμπιακού. Έτσι, οι ερυθρόλευκες πέτυχαν την 11η νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια επικρατώντας με 23 – 3 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας.

Οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σε ένα ακόμη παιχνίδι τις δυνατότητες μιας αξιοπρεπούς παρουσίας του Ολυμπιακού στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Απριλίου και 1 Μαΐου στην Βουδαπέστη, εκεί όπου ο πρωταθλητής Ελλάδας θα κληθεί στον ημιτελικό να αντιμετωπίσει την ουγγρική Ουίπεστ. Από την ομάδα της Βουδαπέστης απουσίασε σήμερα η τερματοφύλακας Χρυσή Διαμαντοπούλου.

Οι δύο ομάδες θα δώσουν αγώνες και αύριο Κυριακή 18 Απριλίου. Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει στον Πειραιά την ΝΕ Πατρών και το Ρέθυμνο θα φιλοξενηθεί στην Βουλιαγμένη από την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-23

Τα οκτάλεπτα: 0-6, 1-7, 2-5, 0-5.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΗΣ (προπονητής Βασίλης Κουνδουράκης): Καραγιάννη, Μαλλιαρού, Νύκταρη, Κυριακάκη 2, Γαβαλά, Τσιουγκρή, Φραγγελάκη, Λαμπαθάκη, Λιμπιτάκη, Χρυσοβέργη, Παναγιωτάκη 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (προπονητής Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 3, Μπενέκου, Ελευθεριάδου 2, Κανετίδου 1, Αβραμίδου 1, Σιούτη 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου 3, Χαλδαίου 3, Βασιλική Πλευρίτου 2, Τσουκαλα 1, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Δουρέκα, Τορνάρου 1, Τριχά 2.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.