«Πέταξε» δύο βαθμούς στο Περιστέρι ο ΟΦΗ, σκόραρε ξανά ο Φελίπε

ΟΦΗ

Καλύτερος του Ατρόμητου ο ΟΦΗ, αλλά έμεινε στο 1-1 στο Περιστέρι, για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ, με τον Φελίπε να σκοράρει ξανά.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι στο πρώτο μέρος ο ΟΦΗ έπαιζε μόνος του... αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο Όμιλος δεν είχε τσαγανό και ορμή στο ματς και δεν έφτανε μόνο η κατοχή της μπάλας απέναντι στον ακίνδυνο Ατρόμητο που προηγήθηκε από λάθος του Επασί.

Συγκεκριμένα, στο 10ο λεπτό ο Κλωναρίδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Καμερουνέζου γκολκίπερ και σε κενή εστία έβαλε μπροστά τον Ατρόμητο.

Ο Όμιλος έκλεισε το πρώτο ημίχρονο με δύο επικίδνυνα σουτ των Λάμπρου και Νέιρα και ήταν πίσω στο σκορ άδικα, αλλά η συνολική του εικόνα δεν ήταν αυτή που έπρεπε, τουλάχιστον στο επιθετικό κομμάτι. Τι να τον κάνεις τον επιθετικό μονόλογο όταν δεν φτιάχνεις φάσεις; Εκτός του γκολ του Ατρόμητου το κακό για τον ΟΦΗ είναι ότι έχασε και τον Τοράλ με τραυματισμό (στο 39ο λεπτό), με τον Μπουζούκη να παίρνει τη θέση του.

Ευτυχώς στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ βρήκε γρήγορα το γκολ της ισοφάρισης και έδωσε νέα δεδομένα στο ματς. Στο 48ο λεπτό το ωραίο γύρισμα του Μπαλογιάννη έδωσε την ευκαιρία στον Λουίζ Φελίπε να σκοράρει για το 1-1 και να πετύχει το 4ο γκολ του στα πλέι άουτ.

Ο ΟΦΗ συνέχισε να έχει την κατοχή και να ψάχνει το γκολ της ανατροπής, ενώ ο Ατρόμητος έπαιζε κατά κύριο λόγο με αντεπιθέσεις.

Το 1-1 αδικούσε ως συνολική εικόνα την προσπάθεια του ΟΦΗ, με τον Ατρόμητο να μην απειλεί ιδιαίτερα τον Επασί, εκτός από ένα σουτ του Κλωναρίδη που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο γκολκίπερ της Κρητικής ομάδας.

Ο Όμιλος έψαξε το δεύτερο γκολ στα τελευταία λεπτά, με τον Φελίπε να είναι ιδιαίτερα ορεξάτος κυνηγώντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς. Το 1-1 δεν άλλαξε, ο ΟΦΗ άφησε δύο βαθμούς στο Περιστέρι -χωρίς βαθμολογικό κόστος- αλλά άξιζε το διπλό.

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Χαρίσης, Έρλινκμαρκ, Μουνίθ (83΄ Σπιριντόνοβιτς), Κλωναρίδης (68΄ Ροτάριου), Καρτάλης (68΄ Αλιμπεκ), Κουλούρης

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Τοράλ (39΄ Μπουζούκης), Μεγιάδο, Νέιρα, Φελίπε, Τσιλιανίδης (68΄ Στάικος), Λάμπρου (77΄ Γιαννούλης)


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.