«Πέταξε» για Πορτογαλία ο Ολυμπιακός

11:27 | 26/10/2020

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας για την Πορτογαλία ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης με την Πόρτο (27/10) για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί της Μαρσέιγ ψάχνουν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους «Δράκους» προκειμένου να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Ρούμπεν Βινάγκρε κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού: «Νομίζω πως έχουμε πολύ καλή ομάδα, μπορούμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Ξέρουμε πως η Πόρτο είναι μια δυνατή ομάδα, όμως κι εμείς έχουμε αντίστοιχα πολύ καλή ομάδα», τόνισε. «Είναι σημαντικό που αναβλήθηκε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν είναι αυτό το πιο σημαντικό. Το πιο σημαντικό είναι αυτοί που θα βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο να τα δώσουν όλα, να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να ανταποκριθούν στις δυσκολίες ενός παιχνιδιού Champions League», πρόσθεσε.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Μπα, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Χολέμπας, Σισέ, Βινάγκρε, Ντρέγκερ, Ελ Αραμπί, Ραφίνια, Πέπε, Φορτούνης, Καραργύρης, Σα, Μασούρας, Χασάν, Εμβιλά, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σουντανί, Μπρούμα, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.