«Πέταξε» για τα ημιτελικά η Δανία

20:59 | 03/07/2021

Επικράτησε 2-1 της Τσεχίας και συνεχίζει το... ταξίδι στο όνειρο.

Ημέρες 1992 ζουν οι Δανοί, που πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά του Euro και φυσικά μπορούν να ονειρεύονται την επανάληψη του άθλου που πέτυχαν πριν από 29 χρόνια. Θα μάθουν με ποιον θ’ αναμετρηθούν στους «4» από τον νικητή του ζευγαριού Ουκρανία-Αγγλία.

Το σύνολο του Κάσπερ Χιούλμαντ μπόρεσε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο και μόλις στο 5’ πήρε προβάδισμα με κεφαλιά του Ντιλέινι. Στο 42’ ήταν η σειρά του Ντόλμπεργκ να σημαδέψει σωστά και να «γράψει» το 2-0.

Οι ηττημένοι προσπαθούσαν ν’ αντιδράσουν και να μπουν πάλι στο ματς και το κατάφεραν στο 49’, όταν ο Σικ με το 5ο του τέρμα στο τουρνουά σημείωσε το 2-1, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι τέλους.

Τσεχία (Γιάροσλαβ Σίλχαβι): Βάτσλικ, Κουφάλ, Τσελούστκα (69' Μπράμπετς), Κάλας, Μπορίλ, Χόλες (46' Γιάνκτο), Σούτσεκ, Μάζοπουστ (46' Κρμέντσικ), Μπαράκ, Σέβτσικ (80' Νταρίντα), Σικ (79' Βίντρα)

Δανία (Κάσπερ Γιούλμαντ): Σμαιχελ, Κιάερ, Βέστεργκααρντ, Κρίστενσεν (81' Αντερσεν), Ντιλέινι (81' Γιένσεν), Χόιμπιεργκ, Μέλε, Στρίγκερ-Λάρσεν (71' Βας), Ντάμσγκααρντ (60' Νόργκααρντ), Μπρέθγουεϊτ, Ντόλμπεργκ (59' Πόουλσεν).


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.