«Πέταξε» η Βραζιλία!

22:56 | 24/11/2022

Επίδειξη δύναμης της Βραζιλίας (2-0 τους Σέρβους), με τον Ρισάρλιζον να σκοράρει δις.

Mε εξαιρετική απόδοση στο β΄ ημίχρονο και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρισάρλισον, η Βραζιλία νίκησε 2-0 τη Σερβία σε αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική των ομίλων στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο άσος της Τότεναμ σκόραρε στο 62ο και το 73ο λεπτό και η «Σελεσάο» ανέβηκε στην κορυφή του 7ου ομίλου, μαζί με την Ελβετία, αφήνοντας πίσω τη Σερβία και το Καμερούν.

Το δεύτερο γκολ του Ρισάρλισον σίγουρα θέτει υποψηφιότητα για καλύτερο της διοργάνωσης. Από γύρισμα του Βινίσιους, ο επιθετικός της Τότεναμ υποδέχθηκε τη μπάλα με το αριστερό και με εκπληκτικό δεξί βολ πλανέ έγραψε το 2-0.

Οι συνθέσεις:

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Τίτε): Άλισον, Ντανίλο, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Άλεξ Σάντρο, Κασεμίρο, Πακετά (75΄ Φρεντ), Νεϊμάρ (80΄ Άντονι), Ρισάρλισον (79΄ Γκαμπριέλ Ζεσούς), Ραφίνια (87΄ Μαρτινέλι), Βινίσιους (75΄ Ροντρίγκο)

ΣΕΡΒΙΑ (Ντάγκαν Στοϊκοβιτς): Βάνια Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Πάβλοβιτς, Μιλένκοβιτς, Βέλκοβιτς, Γκούντελι (57΄ Ίλιτς), Ζίβκοβιτς (57΄ Ράντονιτς), Λούκιτς (66΄ Λάζοβιτς), Μλαντένοβιτς (66΄ Βλάχοβιτς), Μίτροβιτς (83΄ Μακσίμοβιτς), Τάντιτς, Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.