Πέθανε κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο πολίστας Κωνσταντίνος Αντίοχος!

10:39 | 06/11/2020

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οικογένεια του ελληνικού πόλο και η πόλη της Πάτρας, από την είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Αντίοχου κατά τη διάρκεια προπόνησης.

Τον άδικο χαμό ενός ακόμη ανθρώπου της θρηνεί η ελληνική υδατοσφαίριση. Ο Κωνσταντίνος Αντίοχος, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα pelop.gr που μετέφερε την τραγική είδηση, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή κατά τη διάρκεια της αποψινής προπόνησης της ΝΕ Πατρών στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός».

Ο 43χρονος πολίστας, που είχε επιστρέψει το καλοκαίρι στα «δελφίνια», αισθάνθηκε μια αδιαθεσία κατά τη διάρκεια του προπονητικού διπλού με τον ΝΟ Πατρών, κλήθηκε το ασθενοφόρο, αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά.

Ο κόσμος της ελληνικής υδατοσφαίρισης είναι συγκλονισμένος από τον χαμό ενός τόσο νέου ανθρώπου. Ο Κωνσταντίνος Αντίοχος ήταν παλιός παίκτης του Θριάμβου, του ΝΟΠ και της ΝΕΠ, στην οποία είχε επιστρέψει για να βοηθήσει τους νεαρούς παίκτες της ομάδας. Παράλληλα ασχολούταν και με την προπονητική, ενώ είχε συνεργαστεί και με τον Επειό Ήλιδας.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sportin «είχαν περάσει μόλις πέντε λεπτά από την έναρξη του φιλικού στο οποίο ξεκίνησε βασικός. Σε κείνο το σημείο αντικαταστάθηκε από τον προπονητή του Φώτη Γιαννόπουλο και έκατσε, όπως όλοι οι αναπληρωματικοί, στο πλακάκι στην πισίνα. Λίγες στιγμές αργότερα έπεσε στο νερό κι αυτό ήταν… Ο πρώτος που το αντιλήφθηκε ήταν ο συμπαίκτης του Παναγιώτης Ορφανός. Τα υπόλοιπα όλα είναι μια ανείπωτη τραγωδία. Τα κλάματα στο “Πεπανός” δεν έχουν σταματήσει ακόμα…»

πηγή: pelop.gr, waterpolonews.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.