Πετράκης: «Ετσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω»

22:37 | 20/01/2024

Πώς σχολίασε, στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Παναιτωλικού το ματς με τον ΟΦΗ και την ήττα της ομάδας του.

Aναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Πετράκης:

Αρχικά είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Η δική μας προσπάθεια ήταν πολλή μεγάλη όπως και η εικόνα μας ήταν καλή. Δεν δεχτήκαμε ευκαιρίες, πιστεύω ότι εμείς κάναμε για να πετύχουμε ένα γκολ και έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω, δεν έγινε και αυτό που έμεινε ήταν η εικόνα που είχαμε. Μαθαίνουμε, ακολουθεί ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι την Τρίτη και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο».

Για το παιχνίδι του Κυπέλλου: «Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξουν πολλά μέσα σε δύο μέρες. Μόνο σε πρόσωπα, όχι σε τακτική. Αυτό ισχύει και για εμάς και για τον ΟΦΗ».

Για το αν επηρέασε το άγχος και η πίεση: «Στο πρώτο ημίχρονο επιλέξαμε να παίξουμε safe, δεχτήκαμε την φάση με το πέναλτι, άλλη μια κεφαλιά ενώ εμείς είχαμε αυτήν με τον Σενγκέλια. Σίγουρα, υπήρχε το άγχος και για εμάς και για τον ΟΦΗ, οι λεπτομέρειες ήταν περισσότερο στην πλευρά του ΟΦΗ παρά σε εμάς».

Για τα άδεια γήπεδα: «Αυτό πρέπει να περάσει γρήγορα, πρέπει να επιστρέψουμε στην κανονικότητα και εκείνοι που έχουν την ευθύνη να βρουν την λύση γιατί αυτό που συμβαίνει είναι ντροπή».

Για τον ΟΦΗ: «Είναι λογικό ότι ο ΟΦΗ είχε άγχος και πίεση, ίσως στο κύπελλο εμφανιστεί απελευθερωμένα. Ο νέος προπονητής προσπαθεί να φέρει νέα πράγματα και μια διαφορετική νοοτροπία. Βέβαια στο κύπελλο είναι πάλι δύο παιχνίδια».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.