Πετράκης: Πολύ δύσκολο παιχνίδι

17:04 | 09/11/2018

Ο ΟΦΗ θέλει να πιστοποιήσει την εξαιρετική του κατάσταση στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (11/11) απέναντι στην Έξω Παναγίτσα.

Ο Όμιλος φιλοδοξεί να πανηγυρίσει την 4η νίκη του σε ισάριθμα ματς, προκειμένου να διατηρηθεί στο «ρετιρέ» της βαθμολογίας. Μπορεί ο αντίπαλος μετράει έως τώρα μόνο ήττες, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» βλέπουν με μεγάλη σοβαρότητα τη συνάντηση.

Ο Αλέξης Πετράκης τόνισε πως πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο αγώνα, τον οποίο, όμως, πρέπει να κερδίσει η ομάδα του. Ο έμπειρος πλέι μέικερ υποστήριξε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί η Έξω Παναγίτσα έχει 0/3 μέχρι τώρα και αυτό της Κυριακής είναι ένας τελικός για εκείνους. Θα είναι το τελευταίο χαρτί για την Έξω Παναγίτσα και πρόκειται για ένα παιχνίδι που πρέπει να το πάρουμε για να παραμείνουμε πρώτοι και να συνεχίσουμε την καλή πορεία που έχουμε κάνει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο, στο προηγούμενο παιχνίδι είχαμε κάποια κενά, όμως φάνηκε η μεγάλη θέληση που έχουμε ως ομάδα και αν συνεχίσουμε με το ίδιο κίνητρο που είναι ήδη μεγάλο θα έχουμε ανάλογη πορεία και στην συνέχεια του πρωταθλήματος».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.