Πετρούνιας: «Δεν μπορείτε να φανταστείτε τον πόνο!»

15:55 | 29/11/2018

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετώπισε στον ώμο και την επιστροφή στη δράση.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό SPORT24  για το πρόβλημα που είχε στον ώμο και την επιτυχημένη επέμβαση, ενώ έθεσε ως στόχο να παραμείνει σε κορυφαίο επίπεδο μέχρι το 2024.

Αναλυτικά όσα είπε ο σπουδαίος Ελληνας Αθλητής:

Για την κατάσταση το ώμου του μετά την επέμβαση που έκανε: "Πάει καλά. Εχω ακόμα δύο εβδομάδες που το χέρι θα είναι δεμένο. Θέλω να κουνάω το χέρι, γιατί από τη φύση μου είμαι υπερκινητικός. Ξεκινάμε αμέσως θεραπείες και σε ένα μήνα από τώρα θα κάνω και ενδυνάμωση".

Για το ότι δεν μπορούσαν να φανταστούν τον πόνο του στην εκτέλεση της άσκησης του: "Χαίρομαι που δεν μπορείτε να φανταστείτε τον πόνο. Η επέμβαση εγινε πολύ γρήγορα μετά τον τελικό στο Παγκόσμιο. Κάνω πλάκα στους φίλους μου, ότι είμαι ο πιο γυμνασμένος – χειρουργημένος. Η αγάπη των Ελλήνων και των φίλων και των συνεργατών μου, με έκαναν να αγωνιστώ που ήταν το δύσκολο, όχι να κερδίσω".

Για το αν είχε σκεφτεί να μην πάρει μέρος στη διοργάνωση: "Είχα αποφασίσει να μην αγωνιστώ, αλλά είμαι πολύ εγωιστής. Γνωρίζω τις δυνατότητες μου και πίστευα ότι θα καταφέρω να κερδίσω κι έτσι έγινε."

Για το αν έχει ταβάνι: "Για εμένα και κανένα άνθρωπο δεν υπάρχει ταβάνι. Θα φτάσουμε μέχρι εκεί που θέλουμε. Στα νέα παιδιά που ακούν, θέλω να πω ότι όσες φορές πέτυχε τις διπλάσιες απέτυχα. Δυστυχώς στη ζωή τα δύσκολα είναι πιο πολλά από τα εύκολα."

Για το WOGG: "Είναι ένα ιδιαίτερο event. Θα δούμε την ενόργανη γυμναστική με τρόπο που δεν την έχουμε δει. Σε ανοικτό στάδιο, στο Καλλιμάρμαρο, σε ένα ιερό στάδιο. Δε πιάνει ανατριχίλα εκεί. Εκεί συναγωνίζεσαι με τον ψηφιακό τέλειο εαυτό σου. Είναι εντυπωσιακό και θα πάρουν μέρους εντυπωσιακοί αθλητές. Ο καθένας θα κάνει το πρόγραμμα του σε ένα συγκεκριμένο όργανο. Ταυτόχρονα θα γίνεται ψηφιακά η ανάλυση του ίδιου προγράμματος στην οθόνη."

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.