«Πέτυχε διάνα ο ΟΦΗ, ηγέτης ο Ζοάο Βίκτορ»

ΟΦΗ

Τα ηγετικά χαρακτηριστικά του έμπειρου Βραζιλιάνου μέσου που έρχεται Ηράκλειο για να υπογράψει στον ΟΦΗ.

Ο δημοσιογράφος της κυπριακής ιστοσελίδας, themasports, Ανδρέας Χρήστου, μίλησε στο Capitano.gr για την επικείμενη μεταγραφή του Βραζιλιάνου, Ζοάο Βίκτορ, στον ΟΦΗ.

Ο συνάδελφος από την Κύπρο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την επιλογή του ΟΦΗ, χαρακτηρίζοντας τον 31 ετών ποδοσφαιριστή ως «ηγέτη».

«Πέτυχε διάνα ο ΟΦΗ, ήταν ο καλύτερος παίκτης της Ανόρθωσης στα 4 χρόνια που αγωνίστηκε εκεί. Μπορεί η ομάδα να ήταν σε «κακό φεγγάρι» και να μην είχε τίτλους αυτή την περίοδο, αλλά ο Ζοάο Βίκτορ είχε ηγετικά χαρακτηριστικά. Ήταν ηγέτης εντός και εκτός γηπέδου».

Όσον αφορά στα χαρακτηριστικά του, ο Ανδρέας Χρήστου τόνισε: «Είναι κλασικό 6άρι. Μπορεί να μοιράζει παιχνίδι, αλλά είναι αυτό που λέμε κλασσικό 6άρι. Έχει παίξει και ως στόπερ σε κάποια παιχνίδια, αλλά η φυσική του θέση είναι στο κέντρο. Έχει και δυνατό σουτ, το οποίο δοκιμάζει πολλές φορές. Γενικά, είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλες εμπειρίες και φαινόταν αυτό. Είναι δυνατός, παίζει σκληρά, αλλά ποτέ αντιαθλητικά».

Μετά την Ανόρθωση ο Ζοάο Βίκτορ πήγε στο Κατάρ, κάτι που όπως φαίνεται ήταν λανθασμένη επιλογή: «Έφυγε γιατί δέχθηκε μία μεγάλη πρόταση, ήταν πολλά τα λεφτά. Αυτό, όμως, φαίνεται ότι δεν ήταν η σωστή επιλογή για την καριέρα του».

Θυμίζουμε ότι ο ποδοσφαιριστής έρχεται ως ελεύθερος για 6 μήνες και στο τέλος της σεζόν οι δύο πλευρές θα συζητήσουν ξανά για το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας. Ο Βραζιλιάνος μέσος θα είναι στο Ηράκλειο μέχρι την Τετάρτη για τις τελικές λεπτομέρειες ώστε να ανακοινωθεί η μεταγραφή.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΖΟΑΟ.jpg#asset:167927



Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.