Πήραν Μίλερ τα Χανιά

16:44 | 27/07/2023

Aπό τα Χανιά στον ΟΦΙ ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός

Η επίσημη ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αργεντινό Ιβάν Φεντερίκο Μιούλερ (Iván Federico Müller).

Ο 23χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός προέρχεται από μια εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα του ΟΦ Ιεράπετρας, ενώ αποτέλεσε έναν από του κορυφαίους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος της Super League 2. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας, τη χρονιά που πέρασε σημείωσε 9 γκολ, ενώ ήταν δεύτερος κορυφαίος πασέρ του Νοτίου ομίλου με 7 ασίστ.

Γεννημένος στις 31 Αυγούστου 1999 στο Μπουένος Άιρες, αναδείχθηκε από τις Ακαδημίες της Εξκουρσιονίστας (Club Atletico Excursionistas). Αρχικά αγωνίστηκε στην U20 του συλλόγου, ενώ σε ηλικία 18 ετών εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα που αγωνιζόταν στην τρίτη κατηγορία της Αργεντινής. Με την Εξκουρσιονίστας, ο Ιβάν Μιούλερ αγωνίστηκε σε 50 παιχνίδια και σημείωσε 12 γκολ. Το Ιανουάριο του 2022 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΟΦΙ στον οποίο αγωνίστηκε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Με την ομάδα της Ιεράπετρας έπαιξε συνολικά σε 37 παιχνίδια όπου είχε 9 γκολ και 9 ασίστ.

H ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ καλωσορίζει τον Ιβάν και του εύχεται υγεία και πολλές ατομικές και ομαδικές επιτυχίες!

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, το νέο απόκτημα της ομάδας μας, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που από σήμερα ανήκω στην οικογένεια των Χανίων. Η ικανοποίηση μου είναι μεγάλη γιατί τα Χανιά αποτελούν για μένα ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Είναι ένα πολύ οργανωμένο κλαμπ που λειτουργεί σαν ομάδα Super League 1. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Ροκάκη και τα άλλα μέλη της διοίκησης, τον προπονητή κ. Ταουσιάνη και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο, καθώς και τον κ. Βρέντζο, για την ευκαιρία που μου δίνουν και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Θα κάνω τα πάντα για να τους το ανταποδώσω και να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στο μεγάλο στόχο της ανόδου».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.