Πήραν πίσω το πλεονέκτημα οι Σέλτικς, μείωσαν οι Σανς

09:04 | 06/05/2023

Όλα όσα έγιναν στα δύο χθεσινά ματς στα πλέι οφ του NBA

Έπειτα από την ήττα στο Game 1 οι Μπόστον Σέλτικς έβγαλαν αντίδραση και αφού ισοφάρισαν τη σειρά, κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα, μετά τη μεγάλη νίκη τους με 114-102 μέσα στη Φιλαδέλφεια, επί των Σίξερς, στο Game 3.

Ο Τζέισον Τέιτουμ επέστρεψε στις σπουδαίες εμφανίσεις, μετρώντας 27 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ στα 42 λεπτά που έμεινε στο παρκέ, έχοντας ηγετική παρουσία. Ο Τζέιλεν Μπράουν αποτέλεσε το alter ego του (23 πόντοι, 7 ριμπάουντ), ενώ καθοριστικός ήταν ο Αλ Χόρφορντ, ο οποίος σε ένα γήπεδο που ξέρει πολύ καλά έκανε σημαντική δουλειά με 17 πόντους και 7 ριμπάουντ. Ο Μάλκολμ Μπφόγκντον μάλιστα ήρθε από τον πάγκο και έγινε ο game changer της Βοστώνης με 15 πόντους και 6 ασίστ σε 25 λεπτά στο παρκέ.

Από τους Σίξερς, ο Τζοέλ Εμπίντ επέστρεψε σε επίπεδα... MVP, όμως η βραδιά του με 30 πόντους, 13 ριμπάουντ και 4 τάπες δεν ήταν αρκετή για να αλλάξει τον ρου του αγώνα. Ο Τζέιμς Χάρντεν κατέγραψε double double μεν με 16 πόντους και 11 ασίστ, όμως την ίδια ώρα ο Ταϊρίς Μάξεϊ μετρούσε μόλις 13 πόντους, χωρίς να καταφέρει να γίνει πόλος στην επίθεση της ομάδας του.

Με σπουδαίους Μπούκερ - Ντουράντ έκαναν το 2-1 οι Σανς

Με τους Μπούκερ και Ντουράντ να έχουν μαζί 86 (!) πόντους, οι Σανς νίκησαν με 121-114 τους Νάγκετς στο Φοίνιξ στο Game 3 και μείωσαν σε 2-1 την σειρά. Απίστευτη βραδιά του Γιόκιτς, με ένα τρομερό triple-double με 28 πόντους, 17 ριμπάουντ και 17 ασίστ.

Οι δύο ήττες στο Ντένβερ έβαλαν τους Σανς με την πλάτη στον τοίχο. Στο Φοίνιξ όμως δεν φοβούνται κανέναν. Ακόμα και χωρίς τον Κρις Πολ. Το έδειξαν ξεκάθαρα αυτό, επικρατώντας με 121-114 των Νάγκετς, αντέχοντας ό,τι έστειλε πάνω τους το Ντένβερ, μειώνοντας σε 2-1 την σειρά.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.