Πήρε βαθμό στο ΟΑΚΑ ο Άρης

23:38 | 20/06/2020

Σε ένα χορταστικό ματς, λίγες μέρες πριν το νέο μεταξύ τους ραντεβού αυτή τη φορά για το Κύπελλο, ΑΕΚ και Άρης μοιράστηκαν από ένα βαθμό (2-2).

Η ΑΕΚ είχε διαδοχικές χαμένες ευκαιρίες, ιδίως με τον Αραούχο, αλλά ο Άρης ήταν αυτός που πήρε το προβάδισμα. Από μία εντελώς αψυχολόγητη ενέργεια του Μάνταλου που πέταξε κάτω το Μπα μέσα στην περιοχή, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Γκάμα στο 55΄.

Η Ένωση ευτύχησε να ισοφαρίσει γρήγορα, στο 62΄, από ασίστ του Μάνταλου και εκτέλεση σε πρώτο χρόνο του Αραούχο. Στο 75΄ σε αντεπίθεση του Αρη και σέντρα του Τόνσο, ο Μαρτίνες πρόλαβε τον Λόπες και με εξαιρετική κεφαλιά έγραψε το 1-2. Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της ΑΕΚ να στήσει τηγ μπάλα στην άσπρη βούλα, όταν ο Ολιβέιρα κέρδισε πέναλτι από τον Τόνσο.

Εκτέλεσε ο ίδιος ο παθών και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Μπάρκας, Μπακάκης (87΄ Παουλίνιο), Οικονόμου, Σβάρνας, Λόπες, Σιμάνσκι, Κρίστισιτς, Μάνταλος, Βέρντε (80΄ Αλμπάνης), Λιβάγια (59΄ Ολιβέιρα), Αραούχο.

Άρης (Μίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Σόουζα (30΄λ.τρ. Λάρσον), Δεληζήσης, Ρόουζ (60΄ Ντιγκινί), Βέλεθ (13΄λ.τρ. Μπα), Σάσα, Ματίγια, Τόνσο, Φετφατζίδης (60΄ Μαρτίνες), Μαντσίνι, Μπρούνο Γκάμα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.