Πήρε δανεικό από τον Εργοτέλη ο Πόρος

18:39 | 27/08/2021

Ανακοίνωσε τον Λούσιο Μεχμετάι.

Ο Πόρος προχώρησε στην απόκτηση του 21χρονου μεσοαμυντικού, με τη μορφή δανεισμού από τον Εργοτέλη. Αναλυτικά, η σχετική ενημέρωση:

«Ο Α.Ο. Πόρου ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τον Εργοτέλη του ταλαντούχου μεσοαμυντικού. Στα "μπλε" του Πόρου μας και ο Λούσιο Μεχμετάϊ! Καλωσορίζουμε τον Λούσιο στην οικογένεια του Α.Ο. Πόρου και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας! Παράλληλα ευχαριστούμε τον Εργοτέλη για την εμπιστοσύνη του!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Λούσιο Μεχμετάϊ γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου 2002 στην Αλβανία, έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα, είναι 19 ετών και η κύρια θέση του είναι αμυντικό χαφ, ενώ μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια και ως δεξί αλλά και αριστερό μπακ. Είναι παιδί του Εργοτέλη περνώντας από τα περισσότερα τμήματα των "κιτρινόμαυρων" (Ακαδημία, Νέοι, Κ19 της οποίας ήταν μέλος για τρία χρόνια). Πέρυσι συμμετείχε σε αρκετές προπονήσεις της πρώτης ομάδας με προπονητή τον Γιάννη Ταπυσιανη, δίχως ωστόσο να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, ενώ με την επανέναρξη την άνοιξη της Γ' Εθνικής παραχωρήθηκε δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν στη Δαμάστα».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.